Pastasalat med grøn pesto og parmesan

Pastasalat med grøn pesto og parmesan
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på pastasalat med grøn pesto, parmesan og syltede rødløg. Server din pastasalat som tilbehør.

Ingrediensliste

  • 220 g. pasta
  • 200 g. frosne grønne bønner
  • 140 g. grøn pesto
  • 30 g. rucola
  • 100 g. saltmandler
  • 60 g. parmesan
  • 80 g. syltede rødløg

Fremgangsmåde

  1. Kog pasta i letsaltet vand efter pakkens anvisning.
  2. Lige inden de er færdigkogte, så tilsættes de frosne grønne bønner og de koger med i 1-2 minutter.
  3. Herefter hældes vandet fra og det får lov til at køle lidt af.
  4. Vend herefter pasta og bønner med pesto.
  5. Skyl rucola. Hak saltmandler groft. Skær parmesan i tynde flager.
  6. Vend pasta og bønner med rucola, saltmandler, parmesan og syltede rødløg.
  7. Anret i et fad og top evt. med lidt ekstra syltede rødløg, mandler og parmesan.
  8. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på pastasalat med grøn pesto og parmesan

Den lækreste pastasalat med grøn pesto og parmesan, som er også er fyldt med grønne bønner, syltede rødløg og saltede mandler. Så smagfuld en kombination, som bare smager så godt som tilbehør eller bare for sig selv. Vi har ikke tal på hvor mange gange vi har lavet den her pastasalat med pesto den seneste tid. Vi laver som regel en stor portion til aftensmad, så der også er til frokost eller madpakke dagen efter. Så kan man lige skære lidt stegt kyllingebryst dertil og så har du et mættende og lækkert måltid.

Det er sådan en luksuriøs pastasalat, som også er et step up fra den der klassiske pastasalat med majs og ærter, som mange nok forbinder med pastasalat. Den her er fyldt med parmesanflager, syltede rødløg og saltmandler, som giver den perfekte smagskombination. Man kan nok godt kalde det lidt for en ‘voksen’-pastasalat.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på nemme pastasalater her

Pastasalat med grøn pesto og parmesan

Måltidssalat med pasta

Vi laver ofte måltidssalater med pasta, da det bare giver en god mæthed ift. en salat uden. Når pasta lige vendes i lidt pesto inden, så giver det den dejligste smag. Her kan man købe en færdiglavet eller lave en hjemmelavet. Lige nu har vi så meget persille i køkkenhaven, at vi også ofte laver en persillepesto og vender i vores pastasalat. Elles kan vi i den grad også anbefale at købe en ‘frisk’ pesto, som ofte findes på køl. Den er lige lidt mere luksuriøs end dem på glas. Men begge dele smager skønt og der er jo selvfølgelig en lille prisforskel.

Hvad ville I servere til?

Vi ville nok servere noget simpelt og nemt til, da pastasalaten i sig selv har masser af smag. Det kunne være et stykke stegt kyllingebryst, en omgang kyllingefrikadeller eller en fyldt mørbrad.

Pastasalat med grøn pesto og parmesan

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

  1. Når der står, at der er salat til 4 personer, er det så som tilbehør eller som et reelt måltid?
    Vi har tænkt os at lave den som tilbehør i en buffet til 60 mennesker, så skal lige finde ud af hvor gange der skal ganges op 🙂
    Mvh Julie

Skriv en kommentar