Vil du være fri for reklamer? Så opret dig som medlem og brug vores app uden reklamer og få mange fordele
Forside / Opskrifter / Søde sager / Hjemmelavet is / Is på ismaskine
Lav den bedste is på ismaskine. Når først du har anskaffet dig en ismaskine, så er der ingen begrænsninger for hvad du kan lave af hjemmelavet is. Lav både flødeis og sorbet is. Her finder du alle vores bedste ismaskine opskrifter.
Lav den bedste hjemmelavde is på ismaskine. Det er slet ikke svært, kræver få ingredienser og så giver det dig en cremet og virkelig god is! Vi kan godt lige vores is, så den bliver som den italienske gelato. En blød og cremet is, som smelter på tungen og som ikke krystalliserer. Hvis man gerne vil have en is, som ikke krystalliserer, så er den bedste maskine altså en ismaskine. Man laver en ismasse, som typisk består af piskefløde, sødmælk, æg og sukker. Den legeres, køles ned og så køres den på en ismaskine.
Det er muligt at lave en lige så god is, som den man får i Italien! Det kræver blot en ismaskine og en god opskrift. Og når man har det, så kan man altså nemt drømme sig tilbage til Italien og lækker gelato. Der er intet som sommer og is. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi spiser store mængder is om sommeren. Og med en god hjemmelavet variant, så bliver det ikke bedre.
Her har vi samlet vores bedste opskrifter på is i ismaskine. Du finder en god opskrift på vaniljeis, chokoladeis, sorbetis og meget mere. Især sorbetis skal laves på en ismaskine, hvis du spørger os. Det er nemlig en isvariant, som har et højt vandindhold og den krystalliserer derfor nemt, hvis du ikke bruger en ismaskine. Vi har prøvet at gøre opskrifterne så overskuelige som muligt, så alle kan være med. Også selvom man er nybegynder inden for ismaskine-universet.
Det er nemme ismaskineopskrifter, som er lette at gå til. De har stort set den samme fremgangsmåde, da det handler om at lave en isbase, som så til sidst køres på ismaskinen. Vi bliver ved med at udvide vores udvalg af opskrifter og elsker at eksperimentere med forskellige varianter. Vi elsker at rejse i Italien og får også inspiration her til nye og spændende smagskombinationer.
Der er intet bedre end hjemmelavet is. Det kan spises året rundt og så er det slet ikke svært at lave. Is er altid godt som dessert og det søde punktum efter en god aften. Og så er der ingen tvivl om, at det imponerer at lave sin egen flødeis. Vi udnytter også ofte, når der er fløde på tilbud. Så kan fløde handles billigt og man kan lave billig, hjemmelavet flødeis.
Gelato er italiensk is, som har et knap så højt fedtindhold som almindelig is. Den er typisk lavet på mere mælk end fløde, hvilket gør den mere let i det og knap så fed. Det er derfor også en is, som skal laves på ismaskine, da man ellers ikke ville kunne få den til at sætte sig.
Ja, gelato is skal laves på ismaskine for det bedste resultat.
Hjemmelavet is består typisk af en legering lavet på fløde, mælk, sukker og æg. Den køles ned og køres så på en ismaskine til du har en cremet og lækker is.
Søg i kategorier, titler og opskrifternes råvareindhold
Ingen varer i vognen.