Grøn æggesalat til baby

Grøn æggesalat til baby
Opskrift til portioner Opskrift til 4 portioner

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en nem grøn æggesalat til baby lavet med kogte æg, avocado, mayonnaise og friske krydderurter. En nem omgang pålæg til baby.

Ingrediensliste

  • 3 spsk. mayonnaise
  • 1 stk. avocado
  • 4 stk. æg
  • 0,25 bundt purløg
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 0,5 tsk. citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Kog æg så de er hårdkogte. Alt efter størrelse skal de have 9-11 minutter.
  2. Pil æggene og lad dem afkøle i kold vand.
  3. Bland mayonnaise, avocado, finthakket purløg og persille i en skål. Blend med en stavblender. Smag til med lidt citronsaft.
  4. Når æggene er nedkølet hakkes de i små tern.
  5. Vend dem herefter i dressingen.
  6. Server med det samme eller sæt på køl i en lufttæt beholder.
Bedøm denne ret

Opskrift på grøn æggesalat til baby

Her får du opskriften på en grøn æggesalat til baby. Den er genial, hvis din baby er opstartet med mad og du kører BLW. Den her æggesalat er nemlig nem at smøre ud på noget bondebrød eller lignende. Den grønne æggesalat er lavet med avocado, mayonnaise, kogte æg samt friske krydderurter. Det er sådan en baby-udgave af Green Goddess æggesalaten, som er blevet meget populær det sidste år på sociale medier.

Opstart af mad til baby kan være krævende, men det behøves det ikke at være. Man kan gøre det let for sig selv ved at lave nogle forskellige typer af hjemmelavet smørepålæg. Det kan snildt holde sig 3-4 dage og så laver vi noget andet pålæg derefter, så der kommer lidt variation i det. Det gør hverdagen en del lettere for os.

LÆS OGSÅ: Se flere ideer til smørepålæg til baby her

Grøn æggesalat til baby

Avocado-æggesalat til baby

Det er en nem avocado-æggesalat til baby, som kræver få ingredienser. Den indeholder gode sager som æg og avocado og får god smag fra de friske krydderurter. Vi smører det på bondebrød, som er let blødgjort i vand og så skærer vi hapsere, som baby nemt kan sidde med selv.

Det resterende æggesalat gemmer vi blot i en lufttæt beholder på køl og så kan det bruges de kommende dage. Vær dog opmærksom på, at farven godt kan ændre sig lidt pga. avocadoen, men det kan altså sagtens spises alligevel.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar