Der er ikke noget som hjemmebagte, bløde, lune boller. Når duften af nybagte boller spreder sig i køkkenet på en lørdag, så ved man, at der er weekend! Vi bager stort set altid vores boller selv og derfor har vi samlet vores bedste og lækreste opskrifter på boller. Det inkluderer fødselsdagsboller, gulerodsboller, chokoladeboller, burgerboller, sunde boller, grove boller og meget mere.

Hvis du stadig mangler at finde dén opskrift på boller, som du kan bruge igen og igen, så er du kommet til det rette sted. Vi har både opskrifter på gær boller og boller lavet uden gær, for har vi alle ikke stået i den situation, at vi bare har lyst til nybagte boller, men ingen gær har? Den situation har vi stået i lidt for ofte, så derfor har vi selvfølgelig også opskrift på boller uden gær.

Vi har også opskrift på de sunde og glutenfri boller. I stedet for hvedemel er de lavet med havregryn, hytteost og æg. De skal heller ikke hæve og så er de perfekte som en sund start på dagen, da de mætter rigtig godt.

Så hvad enten du skal bruge en opskrift på hurtige boller, nemme boller, luftige boller, langtidshævede boller, lækre boller eller bare verdens bedste boller, så er vi sikre på, at du finder det her hos os.