Lækre hverdagsopskrifter

Bag om Mummum.dk

mathilde og amanda mummum

Og hej til søde dig, som har lyst til at læse med!

Det betyder uendeligt meget for os.

Vi hedder Amanda og Mathilde og det er os, som står bag Mummum.dk, som vi startede tilbage i februar 2017. Siden da har Mummum været vores lille hjertebarn, som vi passer og plejer dagligt. Vi er barndomsveninder og er vokset op i en lille fiskerby i det nordjyske. Vi er gæve nordjyder og det bærer vores hjemmeside også præg af. Vi tager ikke tingene så højtideligt og det ses også i vores opskrifter. Vores fokus er nemlig nemme og lette opskrifter, hvor alle kan være med. Uanset alder, køn og hvor i landet man kommer fra.

Når vi ikke udfolder vores passion for madlavning, så bruger vi faktisk vores tid i skole. Vi er begge i gang med uddannelse på Aalborg Universitet. Amanda er ved at færdiggøre sin kandidat i International Marketing og Mathilde læser en kandidat i Økonomistyring. Så vi har uden tvivl nok at se til. Men vi elsker det.

Det er egentlig også det vores budskab er. At uanset hvor travlt man har i hverdagen, så er der altid plads til god mad. Og det er med det formål, at vi har startet Mummum.dk. Så vi kan inspirere dig og udvikle opskrifter, som passer ind i din hverdag.

Så vi håber, at du har lyst til at læse med, sende os en hilsen i kommentarfeltet eller følge med på de sociale medier. Vi elsker nemlig at være i dialog med jer – både pga. de søde beskeder, men også pga. den konstruktive kritik, som vi bruger til at gøre Mummum endnu bedre.

Video lavet af Labelless Media

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag