De bedste opskrifter på one pot retter. One pot er blevet så populært de seneste år og vi forstår det godt, for det er altså bare nem og hurtig aftensmad. Det hele skal bare op i en gryde eller i et fad og så tilberedes. Det bliver ikke nemmere og du få samtidig en super lækker aftensmad. Her har vi samlet vores bedste one pot opskrifter. Du finder både one pot pasta, one pot retter i fad og meget mere.

One pot retter

Her finder du alle vores opskrifter på lækre og nemme one pot retter. Retter som skal laves i et fad, en gryde eller på en pande. Det er retter, som er hurtige at lave og hvor der er minimal oprydning efter. Sådan nogle opskrifter er altså gode at have i baghånden til de travle dage, hvor det bare skal gå hurtigt, men man stadigvæk gerne vil servere god mad.

Vi har altid sagt, at vi ikke vil gå på kompromis med god mad og den gode smag. Efter vi begge er blevet mødre, så er det også for alvor gået op for os, hvor vigtigt det er at kunne lave aftensmad hurtigt. Derfor har vi udviklet disse opskrifter, som passer perfekt ind i en travl hverdag. En travl hverdag, hvor man hverken har tid til at stå og forberede en masse eller til en ret, som tager lang tid at tilberede.

One pot opskrifter

Disse one pot opskrifter er både one pot pasta, men også one pot ris eller alt-i-et-fad retter. Vi synes selv, at det er nogle uundværlige opskrifter, som samtidig er nemme at lave og som kræver få ingredienser. Prøv f.eks. vores one pot kylling i karry, som er en af vores mest populære opskrifter. Den kan du servere med ris, bulgur eller nudler til. Du kan også prøve vores bagte ris, som tilberedes i bouillon i et fad i ovnen. Så bliver det ikke nemmere.

Alt I et fad opskrifter

De her alt i et fad opskrifter kan alle lave. Det kræver blot, at man har et ildfast fad, en gryde eller pande og så skal retten jo bare passe sig selv i ovnen eller på komfuret. Alle ingredienserne kommes blot op i fadet og røres rundt.

One pot pastaretter blev hurtigt meget populære i Danmark, hvilket vi godt kan forstå. Vi laver ofte alt i en gryde pastaretter. Det er så smart, så man ikke skal have gang i flere gryder eller pander. Og så kan man jo tilsætte alverdens grønt også, så det samtidig er en mulighed for at få lidt ekstra grønt ind i hverdagen. Vi har efterhånden mange one pot pastaopskrifter og vi tilføjer hele tiden nye. Det er en af vores go-to retter på de travle dage.

Alt i et fad retter

Efter at have lavet mange one pot retter, så tænkte vi, at man også burde kunne lave mange retter, hvor alt kommes i et fad. En one pot ret, men med et fad i stedet for en gryde. Det er blot samme princip. Alt i et fad og så i ovnen – og voila, så er der aftensmad. Det kunne være bagt ris eller bagt bulgur. Man kan også lave pasta i fad.

Hvilke one pot retter kan jeg lave?

Du kan lave one pot pasta med laks, chorizo eller kylling. Du kan også lave bagte ris, hvor retten laves i ét fad. Det er samme princip som one pot.

Hvor stammer one pot retter fra?

Det hele startede med en omgang one pot pasta, som den berømte TV-kok Martha Stewart lavede og som hurtigt blev populært.