Handelsbetingelser for Mummum I/S

Kontakt

Du kan kontakte os på tlf. 30 29 54 08 eller 31 90 62 22 alle hverdage fra kl. 9-15 eller på kontakt@mummum.dk. Vi besvarer e-mails indenfor et døgn på hverdage. Ved ekstraordinær travlhed kan der gå op til tre hverdage.

Betaling

Mummum I/S modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JBC og MobilePay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Abonnementer fornyes automatisk efter henholdsvis hver måned, hver 3. måned eller hvert år. Betaling for abonnementet sker forud.

Mummum I/S bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

I forbindelse med abonnementer: Mummum I/S leverer på alle ugens dage og tidspunkter, da levering foregår elektronisk og automatisk i forbindelse med køb.

I forbindelse med kogebøger: Mummum I/S sender ordrer afsted alle hverdage. Leveringen foregår med DAO.

Mummum I/S tilstræber at afsende ordrer inden for 1-3 hverdage. Direkte levering til hjemmeadresse koster 55 DKK. Levering til pakkeshop koster 49 DKK.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Hvornår dækker reklamationsretten ikke
Du skal være opmærksom på, at der ikke er tale om en fejl eller mangel, hvis fejlen skyldes slitage, ukorrekt brug (fx brug i strid med brugsvejledningen) eller ydre påvirkninger (fx lynnedslag, tab, slag, væske eller fugt). I disse tilfælde skal du selv afholde omkostningerne i forbindelse med undersøgelse af produktet samt en eventuel reparation.

Returnering

Mummum I/S yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Undtaget herfra er køb af digitale produkter som e-bøger og skabeloner i tilfælde af, at download er påbegyndt.

Købsbetingelser ved signerede bøger

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten frafalder ved signerede bøger. Bøger der er signeret kan derfor ikke ombyttes.

Sådan returnerer du

Meddelelsen skal gives pr. mail på mummum@email.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Returneringsomkostninger skal køber selv afholde. Pakken skal fremsendes med udlevering på nedenstående adresse. Bemærk, at vi ikke afhenter forsendelser, der bliver sendt til pakkeshops eller forsendelser sendt pr. efterkrav. Det er en fordel at sende forsendelsen med Track and Trace, da du som kunde bærer ansvaret for, at returneringen når frem til os.

Vedlæg en seddel med ordrenummer eller print ordrebekræftelsen og læg i pakken.

Mummum I/S

v. Mathilde Munksø Bentsen

Heimdalsgade 63

9000 Aalborg

Ved ønske om returning på adressen, kontakt da kontakt@mummum.dk.

Varens stand ved returnering
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til vi har modtaget den retur. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Ved bestilling af alle bøger er den originale indpakning og eventuel plastomslag en del af varens værdi. Derfor skal denne altid sendes med retur. Du hæfter kun for den eventuelle forringelse af varens værdi, der måtte være sket som resultat af anden håndtering end den, der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet for returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderes alle betalinger for den pågældende ordre uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi er gjort bekendt med din brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: mummum@email.com.