Sådan laver du fordej til honninghjerter Fordej til honninghjerter Opskrift til 12345678910 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 0 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på fordej til julens honninghjerter. Husk at lave din fordej, da det giver lækre og smagfulde honninghjerter. Ingrediensliste 500 g. akaciehonning 500 g. hvedemel Fremgangsmåde Bland mel og honning sammen og ælt det godt sammen, så du får en fast dej. Læg dejen i en skål eller bøtte og sæt låg på. Opbevar dejen et køligt sted i huset i minimum 24 timer, men gerne 1 måned før de skal bages. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fordej til honninghjerter Nem guide og opskrift på fordej til julens honninghjerter. Skal du bage honninghjerter, så skal du faktisk allerede lave fordejen i november, hvis du skal lave de bedste af slagsen. En fordej er nem at lave, da man blot blander honning og mel. Herefter skal dejen blot pakkes ned og stilles et køligt sted i huset, indtil du skal bage hjerterne. Men hvorfor skal man lave en fordej? En fordej er med til at udvikle smagen i dine honninghjerter. Så hvis du vil have smagfulde og aromatiske af slagsen, så kan du ikke komme udenom at lave en fordej. Den skal hvile i minimum 1 dag, men bliver aller bedst, hvis den får lov at hvile 1 måned. I gamle dage havde man den til at hvile i et helt år. LÆS OGSÅ: Sådan smutter du nemt mandler FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!
Hej Cecilie, Det kan du sagtens. Det skulle eftersigende give de bedste honninghjerter allerede at lave den i juli! Kh Svar