Påskecookies Påskecookies Opskrift til 15304560 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på sprøde påskecookies. De bedste cookies med små chokoladepåskeæg. Lav nemme påskesmåkager til årets påskefrokost. Ingrediensliste 110 g. smør 100 g. brun farin 125 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 1 stk. æg 210 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 knivspids salt 100 g. chokoladepåskeæg Fremgangsmåde Tag smør ud i god tid, så det kan blive blødt. Pisk blødt smør, sukker, brun farin og vaniljesukker i 3-4 minutter. Tilsæt æg og pisk godt igen. Vej hvedemel, salt og bagepulver af i en skål. Tilsæt melblandingen til den våde blanding. Rør det hele godt sammen. Vej dejen af til ca. 45-50 g. pr. stk. Pres hver kugle let sammen med hænderne. Placer dem i en bøtte eller tallerken. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Gør to bageplader klar med bagepapir. Placer 6 klumper dej på hver plade med god afstand. Put et par små chokoladepåskeæg oven på hver klump og tryk dem ned. Bag én plade ad gangen. Bag først i 6 minutter. Tag herefter pladen ud og vend den. Bag igen i yderligere 6-7 minutter (alt efter hvor kraftig din ovn er). Vi vender pladen undervejs, da vores ovn bager lidt ujævnt. Hvis din ikke gør det, så behøves du ikke at vende dem. Når de begynder at blive gyldne i kanterne og på overfladen, så tages de ud. Når de bliver taget ud, så er de stadig bløde. Når de får lov til at køle af, så bliver de hårde. Bag de resterende cookies. Lad alle dine cookies køle af på en bagerist. Når de er afkølet pakkes de i en småkagedåse eller lufttæt beholder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på påskecookies De lækreste og nemmeste påskecookies, som er lavet med små chokoladepåskeæg. Har du en rest chokoladeæg tilbage fra påsken eller vil du servere en hyggelig påskesmåkage til årets påskefrokost, så skal du prøve disse. De er super nemme at lave og så får du sprøde cookies. De vil helt sikkert være et kæmpe hit hos både børn og voksne. De bliver så fint med de små påskeæg i. Selve dejen er blot lavet som en simpel vaniljecookie. Inden bagning formes dejen til kugler og så presses der små påskeæg ned i kuglen inden bagning. Når dine småkager bages, så flyder påskeæggene en smule ud, hvilket giver det fineste look. Vi har her brugt nogle små chokoladepåskeæg, men du kan også bruge marcipanæg eller hvad du ellers lige har. Vi tænker dog, at det fungerer bedst med æg, som er relativt små. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på cookies Cookies med påskeæg Der er bare ikke noget mere hyggeligt end sådan en omgang cookies med påskeæg. Hvis man gerne vil gå all in på påsken og gøre noget ud af temaet, så passer de virkelig perfekt ind. De er egentlig lavet med inspiration fra vores cookies med smarties. Hvis du synes, at de er fine, så kan du også tilsætte smarties og lave en blanding. Ellers ville det også være lækkert at tilsætte hakket chokolade til dejen. Du kan også sagtens fryse dejen ned i de små kugler. Så er det nemt at tage dem op og bage dem. Lad dem gerne lige tø op inden de bages, så de stadig flyder ud. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.