Aubergine i ovn med ost Aubergine i ovn med ost Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på aubergine i ovn med ost. En lækker ret med ovnbagt aubergine med ost og frisk persille. Mad med aubergine. Ingrediensliste 1 stk. aubergine 2 spsk. olivenolie 1 tsk. tørret basilkum 1 tsk. tørret oregano 50 g. parmesan salt/peber 0,1 bundt frisk persille Fremgangsmåde Tænd ovn på 190 grader varmluft. Skyl og skær aubergine i skiver på cirka 1 cm. tykkelse. Kom bagepapir i en bradepande og læg aubergine herpå. Pensl med olivenolie og drys med tørret oregano, basilikum, salt og peber. Riv godt med parmesan udover og kom i ovnen. Bag aubergine i cirka 15-20 minutter til osten er let gylden og auberginen er mør. Drys med finthakket persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på aubergine i ovn med ost Skal du lave den absolut nemmeste omgang aubergine i ovn med ost, så skal du lave denne ret. Ovnbagt aubergine med ost og et drys frisk persille. Det er en nem tilbehørsret, som kan serveres til grillmaden, til sommermaden eller som en del af flere små retter. Har du lige en aubergine, som begynder at se lidt rynken og trist ud, så er det altid en god idé at bage den i ovnen. Her er aubergine skåret i skiver, penslet med olivenolie og så bagt med parmesanost i ovnen. Det er en nem og hurtig måde at tilberede aubergine på. Aubergine smager skønt, når det bages. Det giver grøntsagen en anden tekstur end når den rå. Den bliver helt mør og får en anden smag, som smager godt sammen med parmesanosten og den friske persille. Det er også en nem måde hurtigt at lave noget grønt tilbehør til. Vi prøver stort set altid at have noget grønt tilbehør til aftensmaden, hvis der ikke er så mange grøntsager i selve retten. Her er denne ret med aubergine altså en god idé. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med aubergine her Ovnbagt aubergine med ost Det er nemt at lave ovnbagt aubergine med ost. Vi har her brugt parmesanost, men du kan også bruge mozzarella, en vesterhavsost eller hvad du ellers lige har. Det giver en dejlig smag til auberginen og samtidig holder man det meget simpelt. Vi har stort set altid parmesan i køleskabet, så det er nemt lige at trylle sådan en aubergine om til det lækreste tilbehør med ost. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.