Baconruller i fad med kartofler Baconruller i fad med kartofler Opskrift til 12345678910111213141516171819202122232425262728293034567891011121314151617181920212223242526272829302345678910345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 45 minutter Samlet tid 1 time og 5 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på baconruller i fad med kartofler og porre i flødesauce. En nem opskrift på mad i fad, som passer sig selv i ovnen. Ingrediensliste Kartoffelfad 1 kg. kartoffel 2 stk. porre 40 g. soltørrede tomater salt/peber 1 stk. grøntsagsbouillonterning 1 dl. vand 4 dl. piskefløde Baconruller 300 g. bacon i skiver 400 g. hakket svinekød salt/peber 1 stk. løg 1 stk. æg 0,75 dl. mælk 3 spsk. hvedemel 0,25 bundt frisk persille Fremgangsmåde Skræl kartofler og skær dem i tynde skiver. Rens porre og skær dem i tynde skiver. Skær soltørrede tomater i små stykker. Opløs bouillonterningen i kogende vand. Vend det med fløde og tilsæt salt og peber. Læg nu kartoflerne i fadet og læg derefter porre og soltørrede tomater på. Vend det godt rundt. Hæld nu flødeblandingen over. Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Nu skal baconrullerne gøres klar. Halver baconskiverne. Hak løg fint. Rør hakket løg, svinekød, æg, mælk, mel, salt og peber sammen til en ensartet fars. Læg to halve baconskiver ved siden af hinanden. Kom 1,5 spsk. fars i midten og rul bacon rundt om. Læg baconrullerne på toppen af kartoffelfadet. Bag fadet i den forvarmede ovn i ca. 45 minutter til kartoflerne er møre og baconrullerne er sprøde. Når det er færdigt toppes fadet med frisk persille og serveres med det samme. Læg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.com Lås skærm Opskrift på baconruller i fad med kartofler En nem hverdagsret er denne opskrift på baconruller i fad med kartofler. En bund af flødekartofler med porre, som toppes med baconruller. Baconruller er frikadellefars, som er svøbt i bacon. Det er genialt at lave sammen med kartoffelfadet. Vi ville nok servere med en salat til, så har man altså en god menu. Er man ikke til porrer, så kan de udelades eller erstattes med tynde skiver af løg. Du kan også udelade de soltørrede tomater, hvis du gerne vil have den originale smag af flødekartofler. Denne ret serverede vi i søndags. Det er hvad vi kalder for en rigtig søndagsret. Sådan en ret, som passer sig selv i ovnen, hvor der er god tid til at få ryddet op og dækket bord, inden man samles om bordet til aftensmad. Vi serverede med den her opskrift på burrata med marinerede tomater. Det er sådan en hurtig og nem måde at få noget tilbehør til maden på. LÆS OGSÅ: Se alle opskrifter med hakket svinekød her Hakket svinekød i fad med kartofler Det er en nem opskrift på hakket svinekød i kartofler. Det er så smart at lave både kartofler og kød på samme tid. Så sparer man opvask og tid. Selve kartoffelbunden er lavet med tynde skiver af kartofler, porrer og soltørrede tomater. Herefter er der hældt en blanding af fløde og bouillon over, som det hele bliver tilberedt i. Det bliver til smagfulde flødekartofler, som komplimenterer de sprøde baconruller rigtig godt. Det er god og nem mad i fad, hvor der er minimal opvask. Sådan nogle retter elsker vi altså bare og vi ved også, at det er retter, som I er vilde med. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.