Boghvedepandekager Boghvedepandekager Opskrift til 6121824303642485662687480 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavede boghvedepandekager, som kan bruges til sødt eller salt. De er glutenfri og gode med fyld i. Ingrediensliste 25 g. smør 250 g. boghvedemel 3 stk. æg 6 dl. mælk salt Fremgangsmåde Smelt smør og lad det køle af. Bland smeltet smør med de resterende ingredienser i en skål. Pisk dem godt sammen med et piskeris eller elpisker, så du ikke har nogle klumper. Varm en pande op ved middel varme. Smør panden med smør eller olie. Hæld lidt under 1 dl. dej på panden (alt efter hvor stor din pande er) og drej panden, så dejen fordeles rundt. Bag pandekagen i ca. 30-60 sekunder eller til den er gylden. Vend den med en paletkniv og bag den på den anden side. Tilsæt lidt smør til panden igen og fortsæt sådan med den resterende dej. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på boghvedepandekager Her får du en nem grundopskrift på boghvedepandekager, som kan bruges i både det salte og det søde køkken. De er nemme at lave, består af få ingredienser og så er det glutenfrie pandekager. Vi får ofte forespørgsler om flere glutenfrie opskrifter, så det vil vi prøve at imødekomme. De her boghvedepandekager kan spises til frokost, til aftensmad eller som dessert. Hvis de skal bruges som dessertpandekager, så ville vi komme et lille my sukker i selve dejen også. Men pandekagerne er gode til både frokost og aftensmad. Både varme og kolde. Vi fylder dem gerne med grønt, kød eller bønner samt en hjemmelavet dressing. Den anden dag fik vi boghvedepandekagerne med stegt kylling, krydderurtedressing, spidskål og syltede rødløg. Det var så lækkert og kan helt klart anbefales. LÆS OGSÅ: Få inspiration til aftensmaden her Glutenfrie pandekager Det er nemme glutenfrie pandekager, som laves på boghvede. Boghvede er nemlig glutenfrit, så mangler du et alternativ til de klassiske madpandekager, så kan du roligt lave dem med boghvede. Boghvede har en lidt mere gennemtrængende smag end hvedemel, men det giver altså stadig en dejlig madpandekage. Som vi også lige nævnte, så kan de også sagtens bruges som dessertpandekager. Tilføj lidt sukker til dejen og server med syltetøj, lidt sukker og evt. is. Så har du altså de bedste glutenfrie dessertpandekager med is. Det er en af vores yndlingsdesserter, som alle mand herhjemme elsker. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.