Chokolade påskeæg Chokolade påskeæg Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 stk. Opskrift til 12 stk. Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på chokolade påskeæg med marcipan, nougat og chokolade. Hjemmelavede chokoladepåskeæg, som er nemme at lave. Ingrediensliste 50 g. mandler 50 g. sukker 200 g. marcipan 200 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Hak mandler groft. På en pande kommes sukker og mandler. Lad dem riste til mandlerne har fået farve og sukkeret er smeltet. Hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir og lad dem afkøle helt. Hak groft med en skarp kniv. Ælt marcipanen med mandelkrokant. Form til små påskeæg. Smelt eller temperer chokoladen. Vend æggene i den smeltede chokolade. Lad dem dryppe godt af. Kom dem over på en tallerken, hvor der er lagt et stykke tilklippet bagepapir. Har du lidt chokolade tilovers, så kan det kommes op i en lille pose. Klip et lille hul i enden. Fordel chokolade udover æggene. Pynt evt. med lidt tørrede blomster. Lad påskeæggene sætte sig på køl. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på chokolade påskeæg Mangler du et lille projekt til påskedagene, så kan vi anbefale at give sig i kast med hjemmelavede chokolade påskeæg. Her de fineste, hjemmelavede chokoladepåskeæg med marcipan, mandelkrokant og chokolade. De smager så godt og er virkelig nemme at lave. Et hyggeligt lille projekt, som uden tvivl vil vække begejstring, hvis du serverer dem for gæster i påskedagene. Mandelkrokanten laver vi selv og så hakkes den fint og æltes ind i marcipanen. Det giver sådan en dejlig smag og konsistens til påskeæggene. Vi har overtrukket med mørk chokolade, da vi bedst kan lide det. Ellers kan du også overtrække med hvid eller mælkechokolade. Det er op til dig. LÆS OGSÅ: Se alle vores påskeopskrifter her Hjemmelavede påskeæg Vi har fået gjort det til en ny tradition, at vi laver hjemmelavede påskeæg til påsken. Det er som sagt et sjovt lille projekt og så kan man jo hvert år lave nogle nye varianter. Påskeæggene er lavet med en sprød mandelkrokant og marcipan. Men vi har også før lavet dem med lidt nougat i eller med en krokant lavet på hasselnødder. Påskeæggene kan sagtens holde sig et par uger. Vi opbevarer dem på køl, da vi godt kan lide, når de er kolde. Ellers kan de også blot opbevares et køligt sted i en lufttæt beholder. Er du vild med marcipanæg, så skal du altså prøve at lave dine egne chokolade påskeæg. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.