Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

1 time

Beskrivelse

Opskrift på lækre fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher, nougatcreme og chokolade. De er så nemme at lave, da vi bruger den nemme løsning.

Ingrediensliste

  • 1 pakke Mette Munk fastelavnsboller
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 2 spsk. flormelis
  • 8 stk. ferrero rocher
  • Nougatcreme

  • 50 g. nougat
  • 1,25 dl. piskefløde
  • Glasur

  • 80 g. flormelis
  • 10 g. kakaopulver
  • 1,5 spsk. varmt vand

Fremgangsmåde

Nougatcreme

  1. Smelt nougat i en skål over vandbad eller i mikroovnen. Lad den køle af, så den kun er fingervarm.
  2. Pisk fløde til flødeskum.
  3. Vend nougat rundt i flødeskum, så du får en nougatcreme.
  4. Sæt på køl indtil brug.

Fastelavnsboller

  1. Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning.
  2. Lad dem køle helt af.
  3. Skær dem over og tag “låget” af.
  4. Pisk fløde sammen med kakaopulver og flormelis, indtil du har en fast creme.
  5. Først sprøjtes nougatcremen i midten, hvorefter kakaoskum sprøjtes rundt om.
  6. Sæt “låget” på.
  7. Rør glasur sammen af flormelis, kakaopulver og varmt vand. Fordel en klat ovenpå hver.
  8. Sprøjt lidt kakaoskum på toppen og pynt med friske ferrero rocher.

Bedøm denne ret

Nem opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Lækker, lækker opskrift på fastelavnsboller af wienerdej med ferrero rocher og nougatcreme. En anderledes men lækker udgave af den traditionelle wiener-fastelavnsbolle. Sidste år var det især skildpadde-fastelavnsbollen som hittede. Måske det i år bliver denne? Den er i hvert fald super lækker!

Vi snyder lidt med wienerdejen og bruger bake-off fastelavnsboller, fordi 1. det er nemt, 2. de smager tæske godt! Og hvorfor så bruge flere timer på at lave sine egne, når dette sparer tid og stadig smager hammer godt.

Fastelavnsboller af wienerdej med ferrerorocher og nougat

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag