Dubai chokolade

Dubai chokolade
Opskrift til plade Opskrift til 1 plade

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Dubai chokolade med pistaciecreme, sprød kadayif og tahin. Den populære og virale Dubaichokolade med fyld i er nem at lave selv.

Ingrediensliste

  • 200 g. lys chokolade
  • 100 g. pistaciecreme
  • 50 g. kadayif
  • 1 spsk. tahin
Læg i kurven til
I samarbejde med Nemlig.com

Fremgangsmåde

  1. Hak chokolade fint.
  2. Smelt og temperer den.
  3. Fordel lidt over halvdelen i en chokoladeform og fordel det ud. Sæt formen i fryseren, imens du laver fyldet.
  4. Rør dit fyld sammen af pistaciecreme, sprød kadayif (hvis du har købt den “rå” udgave, så skal det steges i smør inden) og tahin.
  5. Tag formen ud og fordel fyldet.
  6. Fordel chokoladen ovenpå og spred det ud.
  7. Sæt formen på køl eller i fryseren og lad chokoladebaren sætte sig.
  8. Bank pladen ud og nyd chokoladen.

Opskrift på Dubai chokolade

Nu er vi endelig hoppet med på trenden omkring Dubai chokolade! Vi fik nemlig endelig købt og smagt det og vi må sige, at vi blev lidt skuffede. Derfor besluttede vi os for at prøve at lave det selv, fordi det kunne det kun blive bedre af. Og det blev det i den grad! Det er jo egentlig blot mælkechokolade, som fyldes med fyld af pistaciecreme, sprød kadayif og tahin. Kadayif kan købes som “rå” eller hvor det er stegt. Vi brugte det, hvor det var stegt, så man ikke behøvede at skulle stege det i smør. Selve pistaciecremen var en rest vi havde tilbage fra da vi engang lavede pistacieis. Vi kan tydeligt smage, at det gør en kæmpe forskel at bruge nogle gode råvarer i selve fyldet, så man får meget mere smag i det. Så har du lyst til Dubai chokolade, så kan vi helt klart anbefale at lave det selv. Nu nærmer påsken sig også snart, så vi påtænker også at lave nogle Dubai-inspirerede påskeæg med samme fyld. Det kan kun blive godt.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på hjemmelavet slik og chokolade her

Dubai chokolade

Chokolade med pistaciecreme og kadayif

Det er chokolade med pistaciecreme, kadayif og tahin. Dubai chokoladen gik pludselig viralt på Tiktok og senere hen Instagram, hvor man så folk smage dem. Det blev især kendt på at man delte chokoladen på midten, så man kunne se det lækre fyld indeni. Og selvom vi synes, at de købte udgaver er overvurderede ift. prisen, så er den hjemmelavede udgave altså virkelig god. Fyldet giver god crunch til chokoladebaren og så elsker vi jo bare alt med pistacie, så det kunne jo kun blive godt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar