Gnocchi med bacon i airfryer

Gnocchi med bacon i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker omgang gnocchi med bacon i airfryer. En nem aftensmadsret i airfryer, som er lynhurtig at lave.

Ingrediensliste

  • 100 g. bacon i tern
  • 0,5 fed hvidløg
  • 0,25 stk. broccoli
  • 0,5 stk. rød peberfrugt
  • 350 g. gnocchi
  • salt/peber
  • 0,5 dl. vand
  • 0,5 stk. hønsebouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde

Fremgangsmåde

  1. Steg bacontern i airfryeren i 10 min ved 200 grader.
  2. Pres hvidløg i en hvidløgspresser. Skær broccoli i små buketter. Skær peberfrugt i strimler.
  3. Når baconen er færdig kommes de hakkede grøntsager i airfryeren og det bages i yderligere 8 minutter.
  4. Opløs boullionterning i kogende vand.
  5. Tilsæt bouillonvand, fløde, salt, peber og gnocchi (friske) i airfryeren og lad det bage yderligere 3-5 minutter.
  6. Rør godt rundt i det og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på gnocchi med bacon i airfryer

I vil gerne have flere aftensmadsretter i airfryer, så her får du gnocchi med bacon i airfryer. En virkelig god og nem omgang aftensmad, som er hurtig at lave i din airfryer. Man kan i de fleste butikker købe friske gnocchi på samme måde, som man kan købe frisk pasta. De er geniale til de aftenener, hvor aftensmaden bare skal gå lynhurtigt, da tilberedningstiden er virkelig kort.

Her har vi lavet en lækker gnocchi ret med bacon, grøntsager og flødesauce. Simpelt, men så godt! Og så kan man jo bruge præcis de grøntsager, som man bedst kan lide. Her har vi blot brugt broccoli og peberfrugt, da det giver god fylde. Men man kunne også sagtens have brugt squash, aubergine, bønner eller lidt frisk spinat.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Gnocchi med bacon i airfryer

Gnocchi med bacon og grøntsager

Det er den dejligste kombination af gnocchi med bacon og grøntsager. Vi er vilde med gnocchi og laver ofte aftensmad med dem. Som sagt, så bruger vi de friske, som man kan købe i mange butikker. De ligger på køl sammen med frisk pasta. Ellers kan man også lave dem fra bunden, men det er sjældent, at vi har tiden til det i en travl hverdag. Så bliver det ofte et weekendprojekt i stedet, hvor man har bedre tid og kan kræse om sådan noget.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

Skriv en kommentar