Grønkålschips i airfryer Grønkålschips i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 6 minutter Samlet tid 11 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nemme grønkålschips i airfryer på kun 3 ingredienser. De sprødeste og lækreste chips af grønkål, som kan nydes som en sund snack. Ingrediensliste 4 stilke grønkål oliespray salt Fremgangsmåde Skyl grønkål grundigt. Tør og ryst det godt af. Riv bladene af selve stokken. Herefter kan du selv vælge hvor store dine chips skal være. Husk at de også krymper en del under bagning. Kom dem i din airfryerkurv. Spray med en oliespray. Krydr med salt. Bag ved 120 grader i 6-7 minutter. Ryst evt. kurven undervejs. Tag ud og lad dem køle en smule af. Server. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på grønkålschips i airfryer De sprødeste og lækreste grønkålschips i airfryer! Dét her er genialt og det giver de sprødeste chips af grønkål. De kan spises som en sund snack eller bruges som topping på gryderetter eller pastaretter. Lige nu er grønkål i sæson og vi modtager hver uge sådan en ugentlig grøntsagskasse, hvor der de sidste par uger har været grønkål i. Det synes vi personligt er lækkert, da vi elsker grønkål. Det kan nemlig bruges i salater, i smoothies og til chips som her. Så vi får det altid brugt og har vi lige en rest tilbage, så kan det hurtigt trylles om til de her sprøde grønkålschips. Tricket bag helt sprøde chips af grønkål er, at grønkålen skal være tør. Når du skyller det, så er det derfor vigtigt at ryste det godt af og få tørt det godt, da det giver det bedste resultat. Derudover er det godt med sådan en oliespray, hvor man kan give dem et meget tyndt lag olie, inden de bages. Vi krydrer blot med lidt salt, men man kan også lave en krydderiblanding og krydre med den. Men en simpel udgave med salt kan altså også noget. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grøntsager i airfryer her Chips af grønkål Man kan lave de sprødeste chips af grønkål. De bliver helt sprøde og er gode som en lille sund snack, men de smager altså også godt som et sprødt element ovenpå en pastaret, gryderet eller lignende. Prøv også at komme sådan en omgang grønkålschips ovenpå en portion brændende kærlighed. Det smager altså godt og giver sådan en god crunch til retten. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.