Hamburgerryg i airfryer Hamburgerryg i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 55 minutter Samlet tid 1 time og 5 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på glaseret hamburgerryg i airfryer. Lav en saftig og god hamburgerryg til aftensmad. Det er så nemt i airfryer. Ingrediensliste 1000 g. hamburgerryg 3 spsk. brun farin 2 spsk. sød sennep Fremgangsmåde Fjern snoren om hamburgerryggen. Pak den ind i staniol og læg den i airfryeren. Bag den i 45 minutter ved 175 grader. Bland brun farin og sød sennep til en marinade. Åben staniolen og smør marinaden på hamburgerryggen. Bag den, hvor staniol er åbnet i ca. 8-10 minutter ved 175 grader. Hamburgerryggen skal have en kernetemperatur på 60 grader. Lad den hvile 5-10 minutter på køkkenbordet på et skærebræt og skær den derefter i skiver og server evt. med kogte kartofler og sauce til. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hamburgerryg i airfryer Det er muligt at lave en helt fantastisk hamburgerryg i airfryer. Det er testet fra vores side og resultatet blev virkelig godt! Sådan en glaseret hamburgerryg, som er glaseret med brun farin og sød sennep. Mhm, det smager altså bare hammergodt. Vi må ærligt indrømme, at hamburgerryg ikke er noget af det, som vi får mange gange på et år. Men når vi så endelig får det, så er det altså bare ekstra lækkert. Vi serverer gerne hamburgerryggen med små kogte kartofler, en god sauce og lidt grønt til. Det er så nemt at lave hamburgerryggen i din airfryer, så det kan vi kun anbefale at prøve af. LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her Glaseret hamburgerryg opskrift Vi er vilde med den her glaseret hamburgerryg opskrift. Vi laver en hurtig marinade af sød sennep og brun farin, hvilket bare smager så godt. Samtidig er det nemt at lave det i airfryer, da den bare passer sig selv. Tricket bag den her lækre hamburgerryg i airfryer er, at den først bages, hvor den er pakket ind i staniol. Herefter pakkes den ud og den bages, hvor staniolen er åbnet det sidste tid. Så får marinaden lige den der lækre karamellisering til sidst, hvilket lige er prikken over i’et. Det er så nem en måde at tilberede hamburgerryg på, som vi kun kan anbefale at prøve af. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.