Kyllingeruller

kyllingeruller
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre kyllingeruller lavet med tortillapandekager, salat og sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde. Nemme tortillaruller, som er perfekte til tapas, en appetizer eller lille snack.

Ingrediensliste

  • 2 stk. tortillapandekager
  • 50 g. pikant flødeost
  • 20 g. frisk spinat
  • 160 g. Sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde
  • 1 stk. rød peberfrugt

Fremgangsmåde

  1. Smør tortillaspandekagerne med pikantost. Kom spinat på og læg sandwich kyllingeskiverne i.
  2. Skær peberfrugt i strimler og læg dem på også.
  3. Rul den nu sammen og del den i passende skiver. Du kan sagtens holde rullerne sammen ved at stikke en tandstik i dem, hvis du ønsker det.
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde 

Opskrift på kyllingeruller

De her lækre kyllingeruller er lavet med sandwich kyllingeskiver fra De Danske Familiegårde, pikant flødeost, spinat og rød peberfrugt. De er simpelthen så gode og samtidig virkelig nemme at lave! Perfekte til tapasbordet eller som en lille snack. Det er sådan nogle små hapsere, som kan laves på under 10 minutter. Så hvis du lige mangler en hurtig idé eller snack til tapasbordet, så vil vi helt klart anbefale dig dem her.

Det er blot en tortillapandekage, som smøres med flødeost. Herefter kommes der spinat, sandwich skiver af kylling og stykker af rød peberfrugt i. Så rulles pandekagen sammen og den skæres ud i små stykker. Du kan sagtens lave rullerne klar på forhånd og så blot skære dem ud lige inden servering. Vi er sikre på, at de vil være et hit hos venner og familie!

LÆS OGSÅ: Se flere tapasopskrifter lige her

kyllingeruller

Tortillaruller med kylling

Det er så genialt at bruge tortillapandekager og sandwich kyllingeskiverne fra De Danske Familiegårde, fordi så kan de laves hurtigt. Det kræver ikke tilberedning som sådan, da det blot skal samles. Vi har brugt den klassiske variant af sandwich kyllingeskiver, som er lavet på stegt og grillet velfærdskylling. Men vi kan også anbefale dig at bruge en af de andre varianter, som man kan få.

ingredienser kyllingeruller

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar