Her får du vores bedste opskrifter på grundopskrifter inden for hjemmelavet pizzadej. Vi har opskrifter på en nem pizzadej, en pizzadej uden gær, glutenfri pizzadej og selvfølgelig en rigtig italiensk pizzadej. Når først du har styr på pizzadejen, så kan du bage de lækreste hjemmelavde pizzaer med en lækker og sprød pizzabund. Den kan du så toppe med dit yndlings pizzafyld.

Hjemmelavet pizzadej

Det er super nemt at lave en hjemmelavet pizzadej. Først og fremmest skal du beslutte hvilken slags du vil lave. Skal den være lys? Eller skal den være grov? Skal det være en sundere udgave eller den helt rigtige italienske pizzabund? Vi har som sagt opskrifter på det hele. Så hvis du er på udkig efter den bedste opskrift på hjemmelavet pizzadej, så er du kommet til det rette sted.

Pizzadej opskrifter

Vi har flere forskellige slags pizzadej opskrifter. Her har vi samlet alle vores absolut yndlingsopskrifter. Så behøves du ikke at kigge flere steder efter pizzadej opskrifter. Vi vil også vove at påstå, at du her finder verdens bedste pizzadej opskrift.

Hvilken type mel skal jeg bruge til pizzadej?

Til mange af vores opskrifter bruger vi enten helt almindelig hvedemel eller durummel. Du kan også bruge tipo 00 mel, som er italiensk hvedemel med et højt indhold af protein. Det giver super sprøde pizzaer og du kan sagtens bytte hvedemel ud med det. Grunden til, at vi ikke har valgt at skrive det i opskriften er fordi det ikke er alle steder, at man kan købe det. Men du kan sagtens skifte hvedemel ud med tip0 00.

Hvad skal jeg bruge af fyld?

Når først du har valgt en lækker og god pizzadej som bund, så er det tid til fyldet. Her kan du fylde med præcis det fyld du har lyst til. Du kan lave en hvid pizza, som man kalder for “pizza blanco” eller en helt klassisk pizza med tomatsauce.