Paneret blomkål Paneret blomkål Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Sprød paneret blomkål, som kan serveres som tilbehør til aftensmaden eller som fyld i en bowl, wrap eller lignende. Ingrediensliste 1 stk. blomkål 2 stk. æg 60 g. pankorasp salt/peber 5 dl. raps- eller solsikkeolie Fremgangsmåde Rens blomkål og skær ud i buketter. Skyl dem grundigt og tør dem herefter godt. Kom æg op i en skål og pisk sammen. Kom pankorasp op i en anden og vend med salt/peber. Varm olie op i en gryde ved middel varme. Vend først blomkålsbuketterne i æggeblandingen og herefter i raspen. Kom dem i den varme olie og fritér til de er gyldne og sprøde. Tag dem op og lad dem afdryppe på en tallerken på noget køkkenrulle. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på paneret blomkål Skal blomkålen opgraderes, så kan vi anbefale at lave paneret blomkål. Sprød panko paneret blomkål, som kan serveres som tilbehør til aftensmaden eller som kan udgøre hovedelementet. Det er nemlig en lækker måde at tilberede blomkål på, da de bliver super sprøde. Især når de paneres i pankorasp, som er den her lidt grovere rasp, som giver ekstra sprøde blomkålsbuketter. Det er blot et blomkål, som skæres ud i små buketter. Herefter vendes de i sammenpisket æg og så i pankorasp, inden de friteres i olie. De kan serveres som en lille snack med en god chilimayo eller urtemayo til. Ellers er de også gode i salatbowls, som fyld i wrap eller lignende. Har du børn, som ikke er så vilde med blomkål, så kunne det måske være en idé at prøve at lave dem sådan her. De fleste børn elsker alt, som er sprødt og paneret. Vores børn elsker i hvert fald de her pankoblomkål. Der bliver i hvert fald altid taget godt fra, når de her kommer på bordet. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med blomkål her Panko blomkål Det er den lækreste omgang panko blomkål, som giver sprøde og smagfulde blomkålsbuketter. De er som sagt paneret i pankorasp, men man kan også panere i almindeligt rasp, knuste cornflakes eller lignende. Det klæder bare blomkålen at få sådan et helt sprødt ydre. Man kan også komme krydderier i selve paneringen. Det kunne være hvidløgspulver, paprika, cayennepeber, som vendes i raspen. Så får de et helt andet udtryk. Sådan en god og nem måde at lave panko blomkål på. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.