Panering uden æg

panering uden æg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Vi kender det med, at man står i køkkenet og mangler en hovedingrediens. Til panering er æg det der binder rasp på kødet og derfor har vi her en løsning til dig, hvis du er løbet tør for æg.

Ingrediensliste

  • 1,5 dl. vand
  • 60 g. hvedemel
  • 200 g. rasp
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Bland mel og vand til en jævning i en skål.
  2. Bland rasp med salt og peber.
  3. Vend dit kød i jævningen og vend det derefter i raspblandingen.
  4. Steg det i rigeligt fedtstof lige efter paneringen.
Bedøm denne ret

Panering uden æg

Her får du en super nem og virkelig enkel måde til panering uden æg. Står du og skal panere en god karbonade, nogle fiskefileter, svinesnitzler, nuggets eller andet, men du har ingen æg? Så se med her, når vi viser dig, hvor nemt og enkelt du kan lave en panering uden æg.

Vi kender det med, at vi står i køkkenet og tiltænkt en ret, men at man lige opdager, at man mangler en ret afgørende ingrediens. Til en panering er æg ret afgørende for, at rasp kan hæfte sig på, så derfor har vi i denne opskrift fundet en god blanding af mel og vand, som der kan erstatte æggenes effekt.

Det lyder måske ikke som den bedste erstatning, da det faktisk er en jævning der laves. Men med garanti kan vi sige, at det overhovedet ikke er til at smage, når kødet er stegt.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet rasp

snitzler panering uden æg panering uden æg panering

Husk endelig at følge med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Tags anvendt i denne opskrift

VandAndetRaspHvedemelTørvarer

Kommentarer

Skriv en kommentar