Revelsben på grill Revelsben på grill Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 2 timerSamlet tid 2 timer og 10 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem opskrift og fremgangsmåde på revelsben på grill. Server de grillede revelsben med flødekartofler og en grøn salat.Ingrediensliste 800 g. revelsben 2 spsk. ketchup 1 spsk. brun farin 1 tsk. dijonsennep 1 tsk. paprika 1 fed hvidløg salt/peber olivenolieLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd for grill og opvarm til 180 grader.Imens gøres benene klar. Klargør benene og sørg for at hinden på bagsiden er fjernet.Derefter blandes ketchup, brun farin, dijonsennep, paprika, hvidløg, olivenolie, salt og peber i en skål.Kom nu revelsben og marinade i en frysepose eller skål og vend det godt rundt. Nu kan det passende stilles på køl over natten eller blot et par timer.Kom revelsben i en foliebakke og stil på grillen ved inddirekte varme. De skal have ca. 2 timer, men se til dem undervejs.Til sidst kommes benene direkte på grillen ved direkte varme i et par minutter på hver side.Tag dem af grillen og server.Lås skærmOpskrift på revelsben på grillHer får du opskriften på lækre revelsben på grill. Lige i tide til at det gode sommervejr skulle komme retur! Det er så godt med grillede revelsben. Det er noget af det bedste vi ved her om sommeren. Grillede revelsben eller spareribs smager bare skønt, men hvad er det nu lige at forskellen er på de to? Revelsben har mere kød på sig end spareribs har og er lidt tykkere. Ikke desto mindre, så smager begge dele altså skønt, når de grilles.Vi forkoger ikke benene, men giver dem derimod lang tid på grillen ved lavere varme. Så får du langtidsstegte revelsben på grill og dét kan altså noget. Benene får masser af smag og marinaden får god tid til at karamellisere og samle sig på benene. Vi marinerer i brun farin, ketchup, sennep, paprika og hvidløg. Du kan også bruge en barbequemarinade, hvis du er mere til det.LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grillede grøntsager her Grillede revelsbenGrillede revelsben er dejlig sommermad, som vi personligt selv ville servere til en omgang flødekartofler, kartoffelsalat eller bare nye kogte danske kartofler, som er vendt i lidt smør og frisk persille. De er altså gode, hvis du vil lave en god sommermenu eller grillmenu. Så hører de sig næsten til. De grillede revelsben får god smag og bliver dejligt møre, da de langtidssteges. Så på med dem i god tid og så lader du dem bare hygge sig og passe sig selv, imens man kan lave tilbehør til benene.Langtidsstegt revelsben på grillVi laver dem som langtidsstegt revelsben på grill. De forkoges ikke, men får derimod lang tid på grillen. Man kan også sagtens forkoge benene og så give dem kortere tid, men vi synes egentlig det er fint at springe det step over og så bare give dem det længere på grillen. Det giver en god smag og marinaden får god tid til at karamellisere og samle sig om revelsbenene.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.