Sådan laver du bacon i ovnen Bacon i ovn Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lille guide til hvordan man steger bacon i ovnen. Det er nemt, sviner ikke og så tager det kun 12 min. Lav bacon i ovnen til brunch eller morgenmad. Ingrediensliste 1 pakke bacon i skiver Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel bacon på bagepapiret med et par centimeters mellemrum. Bag din bacon i den varme ovn i ca. 6-10 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Hold øje med det efter 6 minutter. Det skal være gyldent. Tag bacon ud og lad det køle af. Bedøm denne ret Lås skærm Sådan laver du bacon i ovnen Det her er et lille trick til hvordan du laver bacon i ovnen. Et trick, som vi har brugt, siden vi var helt små. Vi havde sådan en periode, hvor vi i hver weekend altid lavede scrambled eggs med bacon og ketchup. Og i stedet for at stege det på panden, så begyndte vi at lave det i ovnen. Det sviner nemlig mindre og så lugter det også mindre. Så man undgår at hår og tøj lugter af stegt gris efter. Det er også nemt at lave det i ovnen, imens man laver æg på panden. I dag laver vi næsten altid bacon i ovnen. Der er bare noget nemt over bare at smide det på et stykke bagepapir og så sætte timeren til 12 min. LÆS OGSÅ: Sådan fryser du bananer ned Bacon i ovn At tilberede bacon i ovn gør også, at det ikke sviner lige så meget, som hvis man steger det på panden. Samtidig kan du også lave flere stykker af gangen end hvis du steger skiverne på pande. Vi plejer at placere en bageplade med bagepapir og så bacon derpå. Placer baconskiverne med lidt mellemrum og så skal de sådan set bare bages i ovnen. De skal ikke pensles med olie eller noget. Der er så meget fedt i bacon, at man nemlig ikke behøves at bruge nogen form for olie. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.