Sådan laver du squash-spaghetti
Forberedelsestid
5 minutterTilberedelsestid
5 minutterSamlet tid
10 minutterBeskrivelse
En nem guide til hvordan man laver spaghetti af squash eller zucchini. Det er et sundt og kaloriefattigt alternativ til almindelig spaghetti.
Ingrediensliste
- 2 squash
Fremgangsmåde
- Skyl squash og tør den godt af.
- Brug en spiralizer til at strimle din squash.
- Du kan også bruge en kartoffelskræller og så skære tynde skiver. Herefter kan du skære skiverne til strimler med en kniv.
- Du kan spise din squash spaghetti utilberedt eller du kan dampe eller stege det.
- Hvis du damper det, så bring en gryde i kog med vand og lidt salt. Når vandet koger, så putter du squash spaghetti i gryden. Tag gryden af blusset og lad det trække 1 minut. Hæld herefter vandet fra.
- Hvis du steger det, så varmes en pande op med lidt olie eller smør. Tilsæt squash til panden og vend det godt rundt. Smag til med salt og peber.
- Server din squashspaghetti som tilbehør.
Nem opskrift på hjemmelavet squash-spaghetti
Hvordan laver man spaghetti af squash eller zucchini? Det er faktisk super nemt at lave dette sunde alternativ til almindelig spaghetti. Det eneste det kræver er en squash/zucchini – hvad end du kalder den!
LÆS OGSÅ: Spaghettisquash med kødsauce
Sundt alternativ til spaghetti
Det er et super sundt og kaloriefattigt alternativ til almindelig spaghetti. I 100 g. squash er der:
Kalorier: 16 kcal.
Protein: 1,4 g.
Fedt: 2,7 g.
Kostfibre: 1,1 g.
Du kan derfor spise løs af squash-spaghetti. Det er samtidig også en god måde til at få flere grøntsager ind i hverdagen. Hvis du ikke er helt til 100% squashspaghetti, så kan du også blande det 50/50 med alm. spaghetti, så sparer du stadig på kalorierne.
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.