Spinatsalat med bønner og jordbær Spinatsalat med bønner og jordbær Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 0 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på spinatsalat med bønner, jordbær, sukkerærter og fetaost. En hurtig sommersalat med frisk spinat og jordbær. Ingrediensliste 50 g. frisk spinat 125 g. sukkerærter 200 g. frosne edamamebønner uden bælg 0,25 bundt forårsløg 200 g. jordbær 100 g. fetaost Fremgangsmåde Skyl spinat. Snit sukkerærter på langs. Kom edamamebønner op i en skål og hæld kogende vand over. Skyl herefter i koldt vand. Snit forårsløg fint. Skær jordbær i kvarte. Hvis du bruger feta fra blok, så skæres den ud i små tern. Anret det hele på et fad og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på spinatsalat med bønner og jordbær En dejlig og frisk spinatsalat med bønner, jordbær, sukkerærter og fetaost. En rigtig god sommersalat, hvor man rigtigt kan få udnyttet de dejlige danske jordbær, som endelig er i sæson. Her om sommeren i det gode vejr, så får vi stort set salat hver eneste dag. Enten en måltidssalat eller så som tilbehør til aftensmaden. Når der er varmt, så har man bare lyst til noget sprødt og frisk. Det har vi i hvert fald. Mængden af salater er derfor enorm og vi elsker at finde på nye kombinationer ud af hvad vi lige har. Derfor er det blevet til denne spændende spinatsalat. Vi bruger ofte spinat som base til en salat. Det har en mild smag og komplimenterer stort set alle slags grøntsager samt frugter og bær. Så det er bare godt som en base. Vil man have mere sprødhed i basen, så kunne man vælge spidskål, som også er meget mild i smagen. Men lige til den her salat, der fungerer spinat godt. Især fordi vi har toppet med sprøde sukkerærter og edamamebønner. Derudover har den også jordbær og en cremet feta. En nem og hurtig salat, som er god som tilbehør til grillmaden eller bare til sommermaden. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på bønnesalater her Salat med spinat og jordbær Kombinationen af en salat med spinat og jordbær slår aldrig fejl. Vi bruger gerne frugt og bær i vores salater. Det kan ofte lige give det sidste til en salat. Og nu hvor jordbær er i sæson og man kan få de bedste danske jordbær, så bruger vi ofte lige en håndfuld i salaten. Det giver sådan en god sødme, som smager fantastisk sammen med det sprøde fra salaten og sammen med den lækre fetaost. Brug gerne en god fetaost, som er cremet. Vi kan anbefale den fra Puck eller fra Taverna med et sort låg. Det gør altså en stor forskel i salaten. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.