Sund madplan uge 48 (knap til 2 personer)

Ingrediensliste

  • 4 fed hvidløg
  • 3 cm. frisk ingefær
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 125 g. sukkerærter
  • 150 g. gulerod
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 150 g. cherrytomtater
  • 0,5 bundt purløg
  • 0,5 stk. lime
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 30 g. spidskål
  • 1 stk. avocado
  • 0,5 stk. hjertesalat
  • 0,3 stk. økologisk citron
  • 650 g. kyllingebryst
  • 1 pk. bacon i skiver
  • 225 g. laksefilet
  • 250 g. tortellini med fyld af spinat og ricottaa
  • 65 g. parmesan
  • 4 stk. æg
  • 0,5 dl. mælk
  • 200 g. frosne edamamebønner uden bælg
  • 100 g. creme fraiche
  • 400 ml. kokosmælk
  • 2 spsk. rød karrypasta
  • 3 spsk. grøn pesto
  • 40 g. mayonnaise
  • 1 spsk. sweet chilisauce
  • 30 g. syltede rødløg
  • 0,3 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 8 stk. tørrede limeblade
  • 160 g. ris
  • 20 g. pinjekerner
  • 2 skiver rugbrød
  • 100 g. brune ris
  • 30 g. saltmandler
  • 4 stk. tortillapandekager
  • 0,2 stk. ciabatta

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar