Sund madplan uge 48 (knap til 4 personer) Sund madplan uge 48 (knap til 4 personer) Del Pin Print Ingrediensliste 8 fed hvidløg 6 cm. frisk ingefær 2 stk. rød peberfrugt 250 g. sukkerærter 300 g. gulerod 2 håndfuld frisk basilikum 300 g. cherrytomater 1 bundt purløg 1 stk. lime 1 bundt frisk dild 60 g. spidskål 2 stk. avocado 1 stk. hjertesalat 0,6 stk. økologisk citron 1300 g. kyllingebryst 2 pk. bacon i skiver 450 g. laksefilet 500 g. tortellini med fyld af spinat og ricotta 130 g. parmesan 8 stk. æg 1 dl. mælk 400 g. frosne edamamebønner uden bælg 200 g. creme fraiche 800 ml. kokosmælk 4 spsk. rød karrypasta 6 spsk. grøn pesto 80 g. mayonnaise 2 spsk. sweet chilisauce 60 g. syltede rødløg 0,6 tsk. dijonsennep 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 16 stk. tørrede limeblade 320 g. ris 40 g. pinjekerner 4 skiver rugbrød 200 g. brune ris 60 g. saltmandler 8 stk. tortillapandekager 0,4 stk. ciabatta Fremgangsmåde Bedøm denne ret Lås skærm