Spidskål i airfryer Spidskål i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på bagt spidskål i airfryer med smør, hasselnødder og parmesan. Smørbagt spidskål, som er skåret i kvarte. Ingrediensliste 0,5 stk. spidskål 25 g. hasselnødder 25 g. smør 20 g. parmesan salt/peber Fremgangsmåde Skær spidskål i både. Hak hasselnødder groft. Læg spidskålene i din airfryer og kom smør ved og hasselnødder. Hvis din bund er med huller, skal du bruge et lille fad eller komme bagepapir deri. Giv det 180 grader i 5 minutter. Tag herefter det ud. Tag en pensel og pensl spidskålen med den nu smeltede smør. Giv det yderligere 5 minutter. Riv lidt frisk citronskal og parmesan over. Krydr med lidt salt/peber. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på spidskål i airfryer Lav den lækreste smørbagte spidskål i airfryer med hasselnødder. Den her opskrift er faktisk oprindeligt fra vores bog Airfryerfavoritter, men den er så god, at vi også blev nødt til at dele den her! Spidskål smager nemlig så godt som tilbehør og kræver kun ganske få ingredienser for at løfte det til næste niveau. Når man bager eller steger spidskål, så får det den her helt vildt lækre konsistens. Derudover er det bagt med smør og hasselnødderne bliver helt sprøde og crunchy. Parmesanosten er lige prikken over i’et og fuldender virkelig spidskålen. Det bagte spidskål i airfryer gør det godt som tilbehør til et lækkert stykke kød, men kan også serveret som tilbehør til en pastaret eller lignende. Det smager også godt i sig selv og har man lyst til noget lidt mere ‘let’ en dag, så går det også an. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grøntsager i airfryer her Bagt spidskål med smør og hasselnødder Hvis du ikke har prøvet den her kombination på bagt spidskål med smør og hasselnødder, så kan vi kun anbefale det! Man kan også lave det på pande, hvor man steger spidskålen i smør og rister nødderne. Det er den dejligste kombination, da de sprøde og crunchy hasselnødder komplimenterer smørret og den møre spidskål godt. Det er en af vores yndlingsmåder at tilberede spidskål som tilbehør på og samtidig en nem og hurtig måde, som ikke kræver mange ingredienser. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.