Tortellini i cremet sauce med bagte tomater Tortellini i cremet sauce med bagte tomater Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker omgang tortellini i cremet sauce med bagte tomater, sprød skinke og frisk basilikum. En god pastaret med serranoskinke. Ingrediensliste 200 g. cherrytomater 120 g. serranoskinke 2 fed hvidløg 40 g. soltørrede tomater 0,5 stk. grøntsagsbouillonterning 2,5 dl. madlavningsfløde 50 g. frisk spinat 0,5 bundt frisk basilikum 500 g. tortellini med fyld af spinat og ricotta salt/peber 30 g. parmesan Fremgangsmåde Varm ovnen op til 200 grader varmluft (eller brug airfryer) Find et lille fad. Kom cherrytomater i og vend med olie, salt og peber. Find en bageplade. Fordel serranoskinke på bagepapir på bagepladen. Bag i ca. 10 minutter i ovnen eller til serranoskinken er sprød og tomaterne er blevet bagt. Du kan også bage i airfryer ved 190 grader i ca. 5-6 minutter. Pres hvidløg i en hvidløgspresser eller hak fint. Skær soltørrede tomater i mindre stykker, hvis de er meget store. Skyl spinat. Hak basilikum groft. Halver cherrytomater. Opvarm en pande med olie. Tilføj hvidløg og soltørrede tomater. Lad det sautere kort. Tilsæt madlavningsfløde og smuldr bouillonterning i. Lad det simre kort. Tilsæt spinat og frisk basilikum. Kog tortellini efter pakkens anvisning. Når de er færdigkogte, så tag lidt pastavand fra og hæld resten fra. Hæld tortellini og bagte tomater i saucen og vend det rundt. Tilsæt evt. også noget af pastavandet for at gøre den ekstra cremet. Smag tilmed salt/peber. Anret i skåle. Top med sprødt serranoskinke og fintrevet parmesan. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på tortellini i cremet sauce med bagte tomater Denne tortellini i cremet sauce med bagte tomater og sprød serrano er vores nye yndlingspastaret! Den er bare så god og nem at lave. Vi køber blot nogle færdiglavede tortellinier, som er hurtige at tilberede. Vi kan anbefale dem fra Premier-serien fra Netto, de er vildt gode. Ellers kan alle slags bruges. Kombinationen af bagte tomater, en cremet sauce, sprød serrano og den gode smag fra frisk basilikum. Det er altså bare godt. Det er sådan en rigtig efterårspastaret, men som selvfølgelig sagtens kan spises året rundt. Vi elsker pastaretter og får nok pasta 2-3 gange om ugen i en eller anden forstand. Det er nemt og hurtigt at lave, det er børnevenligt og så er det billigt. Selvom vi begge kommer fra hjem, hvor vi fik mange kartofler, så får vi i dag en del mere pasta og ris. Især pasta, da det bare kan laves i så mange varianter og smagskombinationer. Det her er en meget simpel smagskombination med en simpel sauce, som får smag fra bouillonterning, de soltørrede tomater og den friske basilikum. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på nemme pastaretter her Pasta med serranoskinke Det er en lækker og nem omgang pasta med serranoskine. Vi elsker serranoskinke i pastaretter. Især når det bages sprødt, så bliver det lidt ligesom bacon, men en knap så fed udgave. Det bliver helt sprødt og klæder derfor retten godt. Det er jo bare altid godt med noget sprødt på sådan en cremet pastaret. Så hvis du lige står og mangler en nem idé til aftensmad til weekenden, så kan vi slet ikke anbefale den her pasta med serranoskinke nok. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.