Cajun pastaret

Cajun pastaret
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker og smagfuld Cajun pastaret med kylling. En pastaret med kyllingebryst, peberfrugt og en cremet sauce.

Ingrediensliste

  • Marineret kylling

  • 600 g. kyllingebryst
  • 3 tsk. paprika
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. cayennepeber
  • salt/peber
  • raps- eller solsikkeolie
  • Sauce

  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 stk. grøn peberfrugt
  • 1 stk. gul peberfrugt
  • 1 stk. rød peberfrugt
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. cayennepeber
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 3 dl. madlavningsfløde
  • 2 tsk. citronsaft
  • 60 g. frisk spinat
  • salt/peber
  • Tilbehør

  • 400 g. pasta
  • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Rengør kyllingebryst og del i mindre stykker.
  2. Find en skål og bland krydderier sammen (paprika, hvidløgspulver, løgpulver, salt, peber og cayennepeber).
  3. Kom kyllingen i skålen og vend det godt sammen med krydderiblandingen, så det er helt fordelt på kyllingen.
  4. Snit peberfrugt i strimler, løg i fine tern og hvidløg i tynde skiver.
  5. Varm en pande op med olie.
  6. Kom kylling på. Det skal have omkring 4-5 minutter på hver side alt efter tykkelse. Tag det herefter fra på en tallerken.
  7. Sæt panden tilbage. Kom evt. lidt ekstra fedtstof på.
  8. Kom løg og hvidløg på panden og svits uden det tager farve.
  9. Tilsæt peberfrugt, når løgene er faldet sammen.
  10. Tilsæt krydderier (paprika, løgpulver, hvidløgspulver, tørret basilikum, tørret oregano, cayennepeber) og svits af.
  11. Kom smuldret hønsebouillonterning i og tilsæt lidt vand for at opløse.
  12. Tilsæt madlavningsfløde og rør det hele godt rundt.
  13. Lad nu det hele simre ved middel varme i 10-15 minutter.
  14. Imens koges pasta efter pakkens anvisning.
  15. Skyl den friske spinat og kom i saucen. Vend godt rundt og lad det falde sammen.
  16. Smag retten til med salt, peber og citronsaft.
  17. Kom til sidst kyllingen ovenpå og lidt finthakket frisk persille udover.
  18. Server din cajun ret med pasta til.
Bedøm denne ret

Opskrift på cajun pastaret

Her får du opskriften på vores fortolkning af en Cajun pastaret med kylling. En cremet pastaret med kyllingebryst, en cremet sauce med masser af smag og grøntsager, som serveres med kogt pasta til. Det er altså bare en god hverdagsret, som vi i den sidste tid har fået rigtig mange gange. Kyllingen marineres i masser af krydderier og der er ligeledes masser af krydderier og smag i selve saucen. Det er derfor på ingen måde en kedelig ret. Der er i hvert fald fuld fart på smagen. Så hvis du står med noget kyllingebryst, som du har taget op fra fryseren, som du ikke ved hvad du skal bruge til, så kan vi kun varmt anbefale denne ret.

Vi har serveret den med pasta til, men man kunne faktisk også sagtens servere med ris, bulgur eller kartofler til. Retten får masser af smag fra de mange krydderier og så får den god fylde fra de forskellige peberfrugter. Du kan dog også sagtens bruge andre grøntsager. Vi synes blot, at peberfrugt passer godt til, men du kan også bruge squash, bønner, gulerødder eller hvad du ellers lige har.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på pastaretter med kylling her

Cajun pastaret

Cajun pasta

En cajun pasta, som er krydret med inspiration fra de amerikanske sydstater. Det her nemlig her Cajun-krydderiet er opstået. Man kan købe det færdigblandet, men det er også nemt selv at mikse forskellige krydderier. Det kan der altså blive en dejlig Cajun pasta ud af, som bruger disse krydderier til at krydre både sauce og kylling i denne ret. Det er en nem hverdagspastaret med kylling, som vi altid glædeligt serverer.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar