Sund madplan uge 48 (knap til 4 personer)

Ingrediensliste

  • 8 fed hvidløg
  • 6 cm. frisk ingefær
  • 2 stk. rød peberfrugt
  • 250 g. sukkerærter
  • 300 g. gulerod
  • 2 håndfuld frisk basilikum
  • 300 g. cherrytomater
  • 1 bundt purløg
  • 1 stk. lime
  • 1 bundt frisk dild
  • 60 g. spidskål
  • 2 stk. avocado
  • 1 stk. hjertesalat
  • 0,6 stk. økologisk citron
  • 1300 g. kyllingebryst
  • 2 pk. bacon i skiver
  • 450 g. laksefilet
  • 500 g. tortellini med fyld af spinat og ricotta
  • 130 g. parmesan
  • 8 stk. æg
  • 1 dl. mælk
  • 400 g. frosne edamamebønner uden bælg
  • 200 g. creme fraiche
  • 800 ml. kokosmælk
  • 4 spsk. rød karrypasta
  • 6 spsk. grøn pesto
  • 80 g. mayonnaise
  • 2 spsk. sweet chilisauce
  • 60 g. syltede rødløg
  • 0,6 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 16 stk. tørrede limeblade
  • 320 g. ris
  • 40 g. pinjekerner
  • 4 skiver rugbrød
  • 200 g. brune ris
  • 60 g. saltmandler
  • 8 stk. tortillapandekager
  • 0,4 stk. ciabatta

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Skriv en kommentar