Fyldt kyllingebryst i airfryer Fyldt kyllingebryst i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutterTilberedningstid 15 minutterSamlet tid 25 minutter Del Pin Print BeskrivelseOpskrift på fyldt kyllingebryst i airfryer med flødeost, soltørrrede tomater og basilikum. Nem opskrift på kylling i airfryer.Ingrediensliste 560 g. kyllingebryst 150 g. naturel flødeost 2 fed hvidløg 0,5 bundt frisk basilikum 60 g. soltørrede tomater salt/peberLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeRengør kyllingebryst og lav et snit 2/3 i gennem brystet så det danner en lille lomme.I en skål blandes naturel flødeost, presset hvidløg, salt, peber og hakket basilikum.Fyld nu lommen i kyllingen med ostefyld, en soltørret tomat og et par blade basilikum.Kom i airfryer og bag i 15-20 minutter ved 190 grader.Lås skærmOpskrift på fyldt kyllingebryst i airfryerHer får du opskriften på en nem omgang fyldt kyllingebryst i airfryer med flødeost, hvidløg, soltørrede tomater og basilikum. En lækker omgang kylling i airfryer, som kan serveres til pasta eller en omgang bagte kartofler. Det er én af vores yndlingsmåder at tilberede et almindeligt kyllingebryst på. Det er ekstra nemt i airfryer, fordi man blot fylder kyllingen og så skal det ellers bare bages og passe sig selv. Vi ville personligt nok lave en omgang risotto eller pasta pesto dertil. Bare lige noget kogt pasta, som er vendt i en god pesto vil være alletiders tilbehør hertil. Det er nem og hurtig aftensmad, som ikke kræver det store.Kyllingen er fyldt med en blanding af flødeost, som er vendt med hvidløg og lidt finthakket basilikum. Derudover er der soltørrede tomater og mere frisk basilikum i. Det er en smagfuld kombination, som for os også bare smager af sol og sommer.LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på kød i airfryer her Airfryer kylling med flødeostDet er nemt at lave airfryer kylling med flødeost. Vi er stadig super glade for vores airfryer og bruger den ugentligt i madlavningen. Den er især genial til at lave kylling som her, hvor vi sagtens kan lave til fire personer og dermed ikke skal have ovnen tændt. Man kan selvfølgelig også bare tilberede kyllingebryst uden fyld i airfryer, men vi synes det bliver ekstra lækkert med fyldet i. Det giver både smag og saft til kyllingen og så er det samtidig en let måde at opgradere den bagte kylling på.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.