Æggekage i airfryer Æggekage i airfryer Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en luftig og lækker æggekage i airfryer med bacon og purløg. Smager skønt til aftensmad eller frokost. Ingrediensliste 1 pk. bacon i skiver 8 æg 1 dl. mælk salt/peber 100 g. cherrytomater 0,5 bundt purløg Fremgangsmåde Pisk æg sammen med mælk samt salt og peber. Læg baconskiver i airfryeren og steg dem ved 200 grader i 10 minutter. Gør en tallerken klar med et stykke køkkenrulle på. Når bacon er færdigstegt, så placeres det på tallerkenen. Bevar lidt af baconfedtet i airfryeren. Hæld æggeblandingen i airfryeren. Lad æggekagen stege ved 200 grader i cirka 8 minutter. Imens æggekagen bliver færdig, så halveres cherrytomater og purløg hakkes fint. Når æggekagen er færdig, så toppes den med tomater, purløg og bacon. Server med det samme sammen med rugbrød. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på æggekage i airfryer Her får du opskriften på en luftig og lækker æggekage i airfryer med bacon, tomater og purløg. Hvis du lige mangler en hurtig ret til frokost eller aftensmad, så er sådan en æggekage altid godt. Server med et par skiver ristet rugbrød, så har du alletiders måltid. Og så er det jo bare så nemt at lave æggekagen i airfryer! Som sagt, der er ikke det, som man ikke kan lave i en airfryer. Man kan også tilføje flere grøntsager til selve æggemassen. Det kunne være revet squash eller revet gulerod. Når foråret viser sig, så får vi ofte lyst til lettere retter, som ikke ligger så tungt og som heller ikke tager alt for lang tid at lave. Der egner sådan en æggekage sig rigtig godt. Desuden er det også billig aftensmad og lidt mere fancy end en rugbrød med leverpostej. LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her Hurtig æggekage med bacon Det smarte ved den her hurtige æggekage med bacon er, at det hele laves i airfryeren. Først tilberedes bacon og herefter kommes æggemassen ned i kurven. Så får æggekagen også god smag fra det overskydende fedt fra det stegte bacon. Efter bacon er stegt, så hældes æggemassen ned i kurven og bages til den er fast. Så er der altså frokost eller aftensmad på nærmest ingen tid. Derfor er det så genialt at lave æggekage i airfryer! Desuden er der minimal opvask og du slipper for at skulle tænde ovnen for at lave noget, som tager så kort tid. Det er total win-win. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.
Hej… Når man er hel ny i denne opskrift og sådan en maskine, kunne det faktisk være meget rart og hvilke program i bruger, om det er til kylling, bøf el hvad🤔🤔🤔🤔🤔 jeg har først prøvet program til bøf og 10 min, men det den er stadig væk ikke færdig…… så det har faktisk taget mere end 10 min for æggekagen. Mvh Rosenblomst Svar
Hej Christa, Ved alle de maskiner vi har brugt af airfryers, der har der altid været en standard “airfry” program. Det er det vi har brugt og bruger hver gang 🙂 Kh Svar
Tror du man kan bruge silikoneforme? Vores har et stort rum, og 2 silikoneforme som passer ned i. Svar