Alfredo spaghetti

Alfredo spaghetti
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en cremet Alfredo spaghetti lavet med piskefløde og parmesan. En hurtig og nem pastaret på kun 20 minutter.

Ingrediensliste

  • 500 g. spaghetti
  • 2 spsk. smør
  • 2 fed hvidløg
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 125 g. parmesan
  • salt/peber
  • 0,25 bundt frisk timian

Fremgangsmåde

  1. Hak hvidløg fint eller brug en hvidløgspresser til at presse det.
  2. Kog spaghetti efter pakkens anvisning i saltet vand.
  3. Varm en pande eller wok op. Kom smør på og lad det smelte.
  4. Tilsæt hvidløg og lad det stege af kort.
  5. Tilsæt fløde til panden, skru lidt ned for blusset og lad det simre kort.
  6. Riv parmesan fint på et rivejern.
  7. Når spaghettien er kogt, drænes det for vand. Gem gerne lidt pastavand.
  8. Hæld den drænede pasta i panden sammen med revet parmesan, salt og peber samt noget af pastavandet.
  9. Rør det hele godt rundt og lad det gerne stå og trække et par minutter. Så får du en mere cremet pastaret. Tilsæt evt. mere pastavand for at gøre den mere cremet.
  10. Server evt. med lidt frisk timian på toppen.
Bedøm denne ret

Opskrift på Alfredo spaghetti

Her får du vores udgave af en Alfredo spaghetti. En simpel og cremet pastaret med smør, hvidløg, parmesan og fløde, som bare smager helt fantastisk. Det er ægte comfort food og så er det samtidig så nemt at lave selv. Det her er vores udgave af den populære pastaret. Vi ved godt, at der er delte meninger om fløden, men vi vælger altså at komme den i, da vi bedst kan lide den sådan her. Du får en cremet pasta, som ikke indeholder kød, hvilket vi slet ikke har noget imod. Hvis du har fulgt med hos os længe, så ved du også, at vi gerne tager et par kødfrie dage om ugen. Det er godt for klimaet, pengepungen og så synes vi, at retter uden kød kan være mindst ligeså lækre, som dem med kød i.

Den her Alfredo spaghetti er i hvert fald et godt bevis på, at man nemt kan lave lækre hverdagsretter uden kød. Vores børn på 1 og 2 år elsker også den her spaghettiret. En mild og cremet smag, hvor de fleste børn kan være med. Vi får nemlig forespørgsler på børnevenlige retter og den her er altså et godt bud.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på pastaretter uden kød her

Alfredo spaghetti

Spaghetti ret med fløde og parmesan

Det her er en nem spaghetti ret med fløde, parmesan og hvidløg. En cremet spaghettiret, som kan laves på under 20 minutter. Den kan spises som aftensmad eller til frokost, hvis det skal være lidt ekstra lækkert. Man kan også sagtens bruge den her spaghettiret som en base og så tilføje lidt grønt. Det kunne være halve cherrytomater, revet squash, peberfrugt eller andet i den dur. Ellers kunne vi også godt finde på at servere den her ret med en frisk, grøn salat til. Det er altid godt med noget frisk til en lidt fed ret. Du kan gå på opdagelse i vores grønne salater her.

Alfredo spaghetti

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar