Bagte fladbrød med cherrytomater og ost Bagte fladbrød med cherrytomater og ost Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker og nem opskrift på bagte fladbrød med cherrytomater, ost og frisk basilikum. Lækre, bagte sommerbrød, som er hurtige at lave. Ingrediensliste 2 stk. fladbrød 150 g. cherrytomater 2 fed hvidløg 50 g. frisk spinat salt/peber 1 pk. frisk mozzarella 0,25 bundt frisk basilikum Fremgangsmåde Hak hvidløg fint. Halver cherrytomater. Skyl spinat. Varm en pande op med olie eller smør. Tilsæt hvidløg og cherrytomater til panden. Lad det stege et par minutter. Tilføj herefter spinat. Tilsæt lidt salt og peber. Skru ned for panden. Vend det hele godt rundt til spinaten er faldet i størrelse. Pas på ikke at mase tomaterne for meget. Varm ovnen op til 200 grader varmluft. Gør en bageplade klar med bagepapir. Placer fladbrødene på bagepapiret. Dræn ost rigtig godt. Riv den fra hinanden og fordel på de to brød. Fordel herefter tomater og spinat på brødene (undgå væsken, da det vil gøre brødene bløde ved bagning). Bag brødene i midten af ovnen i ca. 7-10 minutter indtil osten er smeltet og brødene har fået lidt farve i kanterne. Imens brødene bager, så hakkes basilikum fint. Tag brødene ud af ovnen. Drys med frisk basilikum og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bagte fladbrød med hvidløgsstegte cherrytomater og ost Hvis du mangler en nem og lækker idé til en hurtig sommerfrokost eller aftensmad, så kan vi anbefale disse bagte fladbrød med cherrytomater og ost. Samtidig er det en ret, som hurtigt kan bikses sammen og som kræver få ingredienser. De kan også serveres som tilbehør til sommermenuen eller til grillmaden. Vi bruger nogle lækre færdiglavede fladbrød. Man kan også bruge tortillapandekager, men vi synes altså, at det bliver bedst på fladbrød, da de smager bedre og er lidt tykkere end tortillapandekager. LÆS OGSÅ: Bagte kartoffelskiver med fetacreme Sommerbrød med fyld Det er de absolut lækreste sommerbrød med fyld. Vi kan virkelig anbefale disse på en varm sommerdag, hvis aftensmaden skal være nem og hurtig. De er som sagt også gode som tilbehør til maden. Server dem evt. på et tapasbord som en “varm” del sammen med en masse lækre dyppelser, pålæg og grøntsager. Det vil uden tvivl falde i god jord hos dine gæster! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.