Bagte kartofler med soltørrede tomater og feta Bagte kartofler med soltørrede tomater og feta Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på bagte kartofler med soltørrede tomater og feta. Server de her bagte kartofler til aftensmaden som tilbehør. Ingrediensliste 1000 g. små kartofler med skræl 2 spsk. raps- eller solsikkeolie salt/peber 50 g. soltørrede tomater 100 g. fetaost 100 g. cherrytomater 0,5 bundt frisk persille Læg i kurv på Nemlig Fremgangsmåde Rens de små kartofler og tør dem godt. Vend dem med olie, salt og peber. Bag dem i airfryeren ved 190 grader i 25 minutter eller i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter. Hak soltørrede tomater og persille. Halver cherrytomater. Knus feta. Vend de varme kartofler med soltørrede tomater, cherrytomater, persille og knust feta. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bagte kartofler med soltørrede tomater og feta Hvis du lige mangler en anderledes og hurtig ide til aftensmaden, så kan vi anbefale sådan en omgang bagte kartofler med soltørrede tomater og feta. Det er en slags pimpede kartofler, hvor man lige har taget ‘bagte kartofler’ til næste niveau. De er nemlig piftet op med soltørrede tomater, knust feta og persille. Det perfekte tilbehør til de kommende sommeraftenener, hvor der skal gang i grillen. De her kartofler er bare gode som tilbehør til stort set alt. Det kunne være en stor og lækker oksefilet, fyldt kyllingebryst eller squashdeller. De fungerer til det meste! Og de er hurtigt blevet en af vores yndlingsmåder at pifte kartofler op på. En hjemmelavet tzatziki eller creme fraiche dressing vil også passe godt der til. Og så bare et eller andet lækkert stykke kød til. Så har du alletiders sommermenu, som samtidig er nem at lave. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter og ideer på kartofler som tilbehør Bagt kartoffelsalat Man kan også kalde det for en slags bagt kartoffelsalat. Kartoflerne bages først og her kan vi godt lide at bruge de små kartofler med skræl på. Så skal man ikke til at skrælle dem, så det er lynhurtigt. Efter de er bagt, så vendes de med en god feta, cherrytomater, soltørrede tomater og frisk persille. Så god og smagfuld en kombination, som giver den bedste bagte kartoffelsalat. Man kunne også lige vende en håndfuld rucola i for ekstra grønt. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.