Biksemad med spinat, feta og granatæble

Biksemad med spinat, feta og granatæble
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

25 minutter

Ingrediensliste

 • 1 pk. Peka biksemad
 • 75 g. frisk spinat
 • 0,5 stk. granatæble
 • 0,5 bundt forårsløg
 • 100 g. fetaost

Fremgangsmåde

 1. Varm Peka biksemad i et ildfast fad efter pakkens anvisning.
 2. Skyl i mellemtiden spinat. Hak forårsløg fint. Pil granatæble, så du får kernerne ud.
 3. Når biksemaden er færdig, så tages den ud af ovnen.
 4. Vend frisk spinat i.
 5. Top med smuldret feta, granatæblekerner og forårsløg.
 6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Peka 

Opskrift på biksemad med spinat, feta og granatæble

Den her lækre biksemad med spinat, feta og granatæble er bare nem og hurtig aftensmad! Hvis du har fulgt med hos os længe, så ved du, at vi også gerne tager smutveje i madlavningen. Vi har begge en travl hverdag, så ofte er det løsningerne, som kan laves på 20-30 minutter, som vinder. Her har vi piftet biksemaden fra Peka op med et grønt touch. Biksemaden er tilberedt i et ildfast fad i ovnen og så er der vendt frisk spinat i og drysset med fetaost, granatæblekerner og forårsløg på toppen.

Biksemaden fra Peka er så god og nem at lave. Den består af kartofler, bacon og oksekød og der er virkelig god smag i den. Den kan tilberedes i ovn, som vi har gjort her eller så kan den tilberedes på pande. Selve biksemaden kan også bruges til små madtærter, som fyld i butterdejsstang og meget mere. Mulighederne er uendelige og så er det en god og nem genvej i en travl hverdag.

LÆS OGSÅ: Klik her for flere opskrifter på aftensmad

Biksemad med spinat, feta og granatæble

Hurtig aftensmad med biksemad

Biksemad kræver jo ofte, at man har nogle rester af kartofler eller kød fra dagen før. Med den her udgave fra Peka, så behøves man ikke at have det. Det er genialt til de dage, hvor det bare skal være ekstra nemt. Det er også virkelig nemt lige at pifte den op med eksempelvis spinat og andet grønt, som vi har gjort her. Biksemaden fra Peka kan købes i Føtex, Bilka, udvalgte Netto butikker, Meny og Spar. De laver også nogle virkelig gode flødekartofler, hvis du også vil vælge den nemme løsning der.

Biksemad med spinat, feta og granatæble

 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar