Brunede kartofler i airfryer

Brunede kartofler i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

22 minutter

Beskrivelse

Lav nemt brunede kartofler i din airfryer med kun 3 ingredienser. Slip for stressen og lad din airfryer lave de lækreste, brunede kartofler som tilbehør til julemiddagen eller til din flæskesteg.

Ingrediensliste

  • 425 g. kartofler fra glas
  • 75 g. brun farin
  • 15 g. smør

Fremgangsmåde

  1. Dræn kartoflerne godt.
  2. Kom et stykke tilklippet bagepapir ned i din airfryerkurv (behøves du ikke, hvis din kurv er uden huller). Kom kartofler, sukker og smør i.
  3. Bag det hele i din airfryer ved 180 grader i 15-20 minutter. Sørg for at ryste kurven undervejs.
  4. Tag dem ud og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på brunede kartofler i airfryer

Du kan nemt lave brunede kartofler i din airfryer. Så skal du ikke tænke på, at de brænder på, da de passer sig selv. Man skal bare lige ryste kurven en enkelt gang under tilberedningen. Du får til gengæld nogle lækre, gyldne brunede kartofler, som jo er et must til julemiddagen eller til flæskestegen. Der er jo ikke det, som man ikke kan lave i en airfryer. Vi er så glade for vores og kan også mærke, at interessen fra jeres side er stigende. Så vi vil selvfølgelig prøve at imødekomme det ved at lave en masse opskrifter i airfryer. Faktisk brugte vi hele foråret og sommeren på at udvikle vores bog Airfryerfavoritter, som indeholder 100 opskrifter til din airfryer. Du kan finde bogen lige her og ellers kan den købes i Salling, Føtex, Bilka og i alle landets boghandlere.

De brunede kartofler i airfryer er som sagt et must, når der skal laves julemiddag. Man kan selvfølgelig lave dem på panden, som de fleste nok gør. Men vil du gøre det lettere for dig selv og undgå stressen, så kan vi kun anbefale at lave dem i airfryer. De får stadig den lækre, karamelliserede smag.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter til airfryer her

Brunede kartofler i airfryer

Sukkerbrunede kartofler i airfryer

Når vi laver de sukkerbrunede kartofler i airfryer, så lægger vi et stykke bagepapir i bunden. Så er rengøringen efter også nem. Vi ved godt, at man kan få diverse forme af papir osv. til airfryer, men det synes vi slet ikke er nødvendigt. Et almindeligt stykke bagepapir fungerer ligeså godt. Så spar dig selv de penge og brug alm. bagepapir i stedet.

Nu har du fået vores opskrift på de bedste brunede kartofler i airfryer. Hvis du også vil lave selve flæskestegen i airfryer, så kan det også sagtens lade sig gøre. Det er så nemt og du får de sprødeste svær. Vores opskrift finder du her.

Brunede kartofler i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar