Flæskesteg i airfryer

Flæskesteg i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

1 time

Samlet tid

1 time og 15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift og fremgangsmåde på flæskesteg i airfryer. Tilbered en flæskesteg i din airfryer og få en steg med sprøde svær og saftigt kød.

Ingrediensliste

 • 1,3 kg. flæskesteg
 • 4 dl. vand
 • salt
 • 4 stk. laurbærblade
 • 6 stk. peberkorn

Fremgangsmåde

 1. Hvis der er nogle steder, hvor sværene ikke er ridset ordentligt, så brug en lille skarp kniv til at snitte efter. Rids ned langs fedtet og undgå at skære ned i selve kødet.
 2. Fordel godt med salt på sværene og også gerne nede mellem dem.
 3. Placer flæskestegen i kurven. Sørg for den står lige, så hvis den er lidt skæv, så brug sølvpapirskugler til at justere højden.
 4. Kom vand ned i kurven af din Airfryer.
 5. Kom peberkorn og laurbærblade ned i vandet, rundt langs stegen.
 6. Giv først stegen 40 minutter ved 180 grader.
 7. Skru herefter op på 200 grader og giv den yderligere 20 minutter.
 8. Bliv herefter ved med at give stegen 200 grader i 10 minutters intervaller, indtil den har en kernetemperatur på 65 grader.
 9. Løft stegen over på et skærebræt og lad den hvile i 10-20 minutter (Gem væden i kurven. Den skal bruges til en rigtig god flæskestegssovs).
 10. Skær stegen ud i skiver og drys evt. lidt ekstra salt på kødet. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på flæskesteg i airfryer

Her får du simpelthen opskriften på en virkelig god og nem flæskesteg i airfryer. Vi kan godt mærke, at der er flere og flere, som får sig en airfryer. I hvert fald, så får vi virkelig mange efterspørgsler på opskrifter i airfryer. Og det vil vi selvfølgelig prøve at imødekomme! Derfor har vi lavet en opskrift og fremgangsmåde til hvordan man laver en flæskesteg i airfryer, som stadig er saftig og med sprøde svær. Og det blev en kæmpe succes! Det er især genialt, hvis man bare skal lave en mindre steg til eksempelvis 2 eller 4 mennesker. Så ser vi ingen grund til, at man skal til at opvarme ovnen. I hvert fald ikke hvis man har en airfryer.

LÆS OGSÅ: Marineret laks i airfryer

Flæskesteg i airfryer

Steg med sprøde svær i airfryer

Vi var lidt skeptiske omkring det med sprøde svær, når den skulle tilberedes på denne måde. Men vi blev virkelig positivt overraskede! Og samtidig, så er det nok en af de mest saftige stege, som vi nogensinde har tilberedt. Den blev virkelig god og var på ingen måde tør. Det tog kun 1 time at tilberede stegen og vi tilberedte en steg på lidt over 1 kg.

Vi er så glade for vores airfryer. Den er nem at bruge og så er det så vildt, at man stadig kan lave en god steg. Nu har vi brugt den til at lave laks, flæskesteg, crispy chicken og meget mere. Den imponerer os gang på gang og så kan tingene tilberedes meget hurtigere. Det er total win-win!

Flæskesteg i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Kære mummer

  Vedr. flæskesteg i airfryer. I anbringer stegen i airfryeren og først derefter snitter I yderligere i stegen. Pkt. 5.
  Jeg synes, at det er noget nemmere at snitte i stegen en knivs vandrette snit,
  fremfor at stikke med knivspidsen næsten lodret ned i airfryerens skurv.
  Ellers synes jeg, at det meget meget flot, det I har lavet. Ikke mindst, hvad det tekniske angår. Det fungerer SÅ fint.
  Mvh
  cep

  1. Hej Cep,

   Åh ja det kan vi godt se, hvis man bruger en stor kniv. Vi plejer bare at bruge en lille skarp kniv, så vi havde ikke tænkt, at det var besværligt med en stor kniv 🙂

   Kh

Skriv en kommentar