Bruschetta med tomat og mozzarella Bruschetta med tomat og mozzarella Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på bruschetta med tomat og mozzarella. En italiensk antipasto, som kan serveres som appetizer, snack eller forret. Ingrediensliste 1 stk. ciabatta 3 spsk. olivenolie 1 fed hvidløg salt/peber 1 pk. frisk mozzarella 5 stk. tomat 1 håndfuld frisk basilikum olivenolie salt/peber Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær ciabatta i skiver og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir. Pres hvidløg i en hvidløgspresser og bland hvidløg med olivenolie samt lidt salt/peber. Pensl brødene med hvidløgsolien. Bag brødene i ovnen i ca. 5-7 minutter. Imens de er i ovnen, så gøres fyldet klar. Skær tomater og mozzarella ud i tern. Kom det op i en skål. Hak basilikum fint. Vend det hele sammen med lidt olivenolie samt salt og friskkværnet peber. Fordel tomatblandingen ovenpå dine bagte brødskiver. Server med det samme. Du kan også sagtens grille brødene i stedet for at bage dem. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på bruschetta med tomat og mozzarella Sommeren er over os og vi kan slet ikke få nok af de her bruschetta med tomat og mozzarella. Bruschetta i alle afskygninger er noget af det bedste sommermad, som du kan byde os. Brug noget godt brød, nogle gode solmodne tomater med masser af smag og friske krydderurter, så har du alletiders sommersnack. Her har vi lavet dem på en bund af noget groft ciabattabrød, som er penslet med hvidløgsolie og bagt i ovnen. Ovenpå har vi toppet med en blanding af tomater, frisk mozzarella eller bøfmozzarella og frisk basilikum. De her bruschetta med tomat og mozzarella kan serveres som en lille appetizer, som tilbehør eller bare som en sommersnack. De er så nemme at lave, kræver få ingredienser og så smager de helt forrygende! LÆS OGSÅ: Se flere ideer til sommermad til gæster her Brød med tomat og mozzarella Bruschetta er en antipasto, som stammer fra Italien. Det består af grillet brød, som er toppet med toppings. Det kunne være tomat, ost og basilikum som her, men vi elsker også varianten med tomat og rødløg. Kun fantasien sætter næsten grænser for hvad du kan toppe bruschetta med. Det vigtigste er næsten blot, at du bruger nogle gode ingredienser. Det er altid vigtigt, når det er retter lavet på få ingredienser. Måske du selv dyrker tomater i drivhuset, så ville det jo være oplagt at bruge dem til sådan en omgang her. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.