Chicken sticks med chilidip Chicken sticks med chilidip Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på crispy chicken sticks med hjemmelavet chilidip. Lækker og sprød pankomarineret kylling, som giver den bedste crispy chicken. Ingrediensliste Chicken sticks 400 g. kyllingebryst 2 stk. æg 80 g. pankorasp salt 2 dl. raps- eller solsikkeolie Chilidip 40 g. mayonnaise 40 g. creme fraiche 1 tsk. paprika 1 tsk. sweet chilisauce 0,5 fed hvidløg 0,5 tsk. chiliflager Fremgangsmåde Find to skåle. Kom æg i den ene og rør det godt ud. Kom rasp og salt i den anden og bland det. Skær kylling i strimler. Opvarm en pande med raps- eller solsikkeolie. Vend kyllingestrimlerne i æg efterfulgt af rasp. Læg dem på panden med den varme olie. Steg dem i cirka 5-7 minutter i alt. Gør en tallerken klar med et stykke køkkenrulle på. Placer dem herpå i takt med, at de bliver færdige. Imens kyllingen steger blandes ingredienserne til dippen. Knus hvidløg med en hvidløgspresser eller hak det fint. Rør alle ingredienserne sammen. Smag til med salt/peber og evt. lidt mere sweet chili sauce. Server dine chicken sticks sammen med dippen med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på crispy chicken sticks med hjemmelavet chilidip Her får du opskriften på lækre og sprøde chicken sticks med den bedste hjemmelavede chilidip. Det minder på mange måder om chicken nuggets – bortset fra at du skærer kyllingen ud i lange “sticks” i stedet. Du kan med fordel også bruge kyllingeinderfilet til denne opskrift, da de faktisk har formen uden at man selv skal til at skære. Server de sprøde chicken sticks med den hjemmelavede dip, nogle lækre bagte kartofler og evt. en god og smagfuld salat. Så har du altså en virkelig god hverdagsmenu, hvis du spørger os. LÆS OGSÅ: Crispy chicken med gulerodsfritter Sprød kylling paneret i rasp Vi elsker at panere kylling i rasp, da det virkelig giver den absolut bedste og sprødeste kylling. Du kan panere i almindelig rasp eller i pankorasp. Pankorasp er rasp, hvor flagerne er lidt “større”. Det gør også, at dit kylling bliver mere sprødt. Du kan finde pankorasp i den asiatiske afdeling i supermarkedet og ikke sammen med det almindelige rasp. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.