Chicken sticks med chilidip

Chicken sticks med chilidip
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på crispy chicken sticks med hjemmelavet chilidip. Lækker og sprød pankomarineret kylling, som giver den bedste crispy chicken.

Ingrediensliste

  • Chicken sticks

  • 400 g. kyllingebryst
  • 2 stk. æg
  • 80 g. pankorasp
  • salt
  • 2 dl. raps- eller solsikkeolie
  • Chilidip

  • 40 g. mayonnaise
  • 40 g. creme fraiche
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. sweet chilisauce
  • 0,5 fed hvidløg
  • 0,5 tsk. chiliflager

Fremgangsmåde

  1. Find to skåle. Kom æg i den ene og rør det godt ud. Kom rasp og salt i den anden og bland det.
  2. Skær kylling i strimler.
  3. Opvarm en pande med raps- eller solsikkeolie.
  4. Vend kyllingestrimlerne i æg efterfulgt af rasp. Læg dem på panden med den varme olie.
  5. Steg dem i cirka 5-7 minutter i alt. Gør en tallerken klar med et stykke køkkenrulle på. Placer dem herpå i takt med, at de bliver færdige.
  6. Imens kyllingen steger blandes ingredienserne til dippen. Knus hvidløg med en hvidløgspresser eller hak det fint. Rør alle ingredienserne sammen. Smag til med salt/peber og evt. lidt mere sweet chili sauce.
  7. Server dine chicken sticks sammen med dippen med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på crispy chicken sticks med hjemmelavet chilidip

Her får du opskriften på lækre og sprøde chicken sticks med den bedste hjemmelavede chilidip. Det minder på mange måder om chicken nuggets – bortset fra at du skærer kyllingen ud i lange “sticks” i stedet. Du kan med fordel også bruge kyllingeinderfilet til denne opskrift, da de faktisk har formen uden at man selv skal til at skære.

Server de sprøde chicken sticks med den hjemmelavede dip, nogle lækre bagte kartofler og evt. en god og smagfuld salat. Så har du altså en virkelig god hverdagsmenu, hvis du spørger os.

LÆS OGSÅ: Crispy chicken med gulerodsfritter

Chicken sticks med chilidip

Sprød kylling paneret i rasp

Vi elsker at panere kylling i rasp, da det virkelig giver den absolut bedste og sprødeste kylling. Du kan panere i almindelig rasp eller i pankorasp. Pankorasp er rasp, hvor flagerne er lidt “større”. Det gør også, at dit kylling bliver mere sprødt. Du kan finde pankorasp i den asiatiske afdeling i supermarkedet og ikke sammen med det almindelige rasp.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar