Tilmeld nyhedsbrev

Chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser

Chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser

Chokoladetrøfler – Kun 3 ingredienser

Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

3 timer

Samlet tid

3 timer og 20 minutter

Den bedste opskrift på hjemmelavede chokoladetrøfler, som kan laves med både mørk og hvid chokolade. Hjemmelavede søde sager smager bare bedst og de her bliver gerne lavet som juleslik, men også som slik, når vi får gæster. De falder altid i god jord.

Ingrediensliste

  • 250 g. mørk chokolade
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 5 spsk. kakaopulver

Fremgangsmåde

1. Opvarm fløde i en gryde.
2. Hak chokoladen groft og tilsæt i den varme fløde.
3. Rør godt rundt til at chokoladeblandingen får en ensartet konsistens.
4. Hæld massen i en skål og sæt den på køl i minimum 3 timer (gerne natten over) til at den har sat sig.
5. Form små kugler i den ønskede størrelse og tril dem i kakaopulver. Du kan trille dem i lige præcis det du ønsker, fx. kan du også trille dem i hakkede nødder.
6. Opbevares på køl indtil de skal spises.

Bedøm denne ret

De lækreste chokoladetrøfler, som smelter på tungen, når man tager en bid. Hjemmelavet slik og søde sager smager bare helt fantastisk og det er et hyggeligt lille projekt.

Vi undskylder på forhånd for dem her, for de er altså ret så vanedannende og farlige at have til at stå i køleskabet. Der går ikke mange dage før de alle er væk.

Chokoladetrøfler bliver lavet med jævne mellemrum herhjemme og især når vi skal have gæster, da de er super gode til en kop kaffe. Vi laver dem både med mørk og hvid chokolade, og så opbevarer vi dem i en lufttæt beholder i køleskabet.

Skriv en kommentar