Citronpasta

citronpasta
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på citronpasta. En simpel og hurtig pastaret med frisk citron, som kan laves på 20 minutter.

Ingrediensliste

  • 200 g. spaghetti
  • 1 fed hvidløg
  • 0,5 stk. økologisk citron
  • 50 g. parmasan
  • 0,25 bdt. frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Sæt en gryde med spaghetti over og kog det efter anvisningen på pakken.
  2. Hak hvidløg fint.
  3. Riv citronskal fint.
  4. Varm en pande op med olie eller smør. Tilsæt hvidløg og lad det sautere til det får lidt farve.
  5. Når spaghettien er færdig hældes vandet fra (gem lidt af pastavandet).
  6. Vend spaghetti, citronskal samt lidt af pastavandet sammen på panden sammen med hvidløg.
  7. Tilsæt revet parmesan og citronsaft.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Top retten med frisk persille.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på citronpasta

En lækker og nem pastaret, som kun tager 15 minutter at lave. Citronpasta er dejlig frisk og passer perfekt til forår og sommer. Denne nemme citronpasta opskrift kan nemt bikses sammen, når der ikke er tid til den helt store anretning. Citronen giver en frisk smag og gør at retten skiller sig ud fra andre pastaretter. Vi elsker citron og bruger derfor både skrællen og citronsaften fra den økologiske citron i vores ret. Pastaretten roder ikke ret meget, da det meste kan vendes sammen i samme pande og du kan derfor nemt lave noget ved siden af. Du kan både servere citronpasta alene eller måske til et lækkert stykke laks. Denne cremet spaghettiret kan ligeledes også bruges som forret, da den friske smag af citron giver spaghettien et let og forfriskende smagsindtryk.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på pastaretter

citronpasta

 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar