Et tip til påskefrokosten REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med De Danske Familiegårde Påsken er lige om hjørnet og måske du selv skal afholde årets påskefrokost. Når vi holder påskefrokost, så står den gerne på traditionel påskemad. Det vil sige en frokostanretning, som indebærer sild, karrysalat, æg, fiskefilet, varm leverpostej og ej at forglemme tarteletter. I den anledning vil vi gerne dele et lille tip med dig, som vi selv er mega begejstret for! For hvis du ikke selv har tiden eller bare vil vælge den nemme løsning, så har De Danske Familiegårde lavet denne omgang tarteletfyld. Måske du så, at vi var helt vildt begejstret for Butter Chicken udgaven, som de også har lavet. Og vi er mindst lige så begejstret for denne omgang tarteletfyld! Den er lavet på gårdkylling og er virkelig smart, hvis man ikke selv hverken orker eller har tid til at lave en omgang hjemmelavet tarteletfyld. Det er nemlig ret tidskrævende at lave hjemmelavet tarteletfyld. Især hvis man også selv koger en hel kylling og laver det ud fra det. Selvom vi har et samarbejde med De Danske Familiegårde, så er det vores ærlige mening. Som vi også nævnte tidligere, så har vi førhen været ret skeptiske overfor færdigretter, men de her udgaver fra De Danske Familiegårde har virkelig taget fusen på os. Vi vil godt vædde med, at hvis du serverede sådan en omgang tarteletter her for dine påskegæster, så er der ikke en eneste, som vil tvivle på om det er hjemmelavet. Tarteletter på 5 minutter Fyldet kommer i deres smarte patentglas, som kan genbruges. Vi bruger glassene til opbevaring af eksempelvis nødder og frø og også til vores surdej. Så der er ingen spild ved at købe sådan en portion her. Ud af et glas var der fyld til 10 tarteletskaller, så det passer jo perfekt hvis I er et mindre selskab. Nu har vi godt nok lagt op til, at fyldet er genialt til påskefrokosten, men det er mindst lige så smart i en travl hverdag. Hvis du står en aften og ikke lige ved hvad du skal finde på til aftensmad. Så går man aldrig galt i byen med en portion tarteletter. Det tager vitterligt 5 minutter at gøre både fyld og tarteletskaller klar. Fyldet skal blot varmes i en gryde eller i mikroovnen og så skal skallerne bare lige lunes i ovnen. Så behøves den ikke stå på take-away, hvis du pludselig ikke orker at lave aftensmad.