Farseret peberfrugt med bacon Farseret peberfrugt med bacon Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på farseret peberfrugt med fars og bacon. Fyldte, bagte peberfrugter med hakket svinekød og bacon. Ingrediensliste 2 stk. rød peberfrugt 2 stk. grøn peberfrugt 600 g. hakket svinekød 1 stk. løg 2 stk. æg 1,5 dl. mælk 6 spsk. havregryn salt/peber 1 pk. bacon i skiver 0,2 bundt frisk persille Fremgangsmåde Pil løg og riv det på et rivejern eller hak det fint med en kniv. Rør hakket kød sammen med salt og peber. Vi rører farsen på røremaskine. Men du kan sagtens røre den sammen med hænderne. Tilsæt herefter løg, æg, mælk og havregryn. Ælt godt sammen til en sammenhængende fars. Nu til peberfrugt. Halver på langs. Skrab kernerne ud i midten med en teske (så der er plads til farsen). Kom fars ned i midten, som du har udhulet. Skær bacon ud i mindre stykker og kom sådan et stykke ovenpå. Placer på en bageplade med bagepapir. Fortsæt sådan med alle peberfrugterne og til der ikke er mere fars tilbage. Bages i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft i 25-30 minutter til bacon er sprød og gylden. Tag ud og anret evt. på et fad. Server med det samme. Drys evt. med noget friskhakket persille. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på farseret peberfrugt med bacon Farseret peberfrugt med bacon og frikadellefars. De her fyldte peberfrugter er så nemme at lave, da de blot udhules og fyldes med en frikadellefars lavet på hakket svinekød, løg, æg, mælk og havregryn. For lige at toppe det af, så kommer vi et lille stykke bacon på og så bages de ellers bare i ovnen. De bliver så gode og så er de samtidig nemme at lave, da de stort set passer sig selv, så snart de er kommet i ovnen. Det er et godt alternativ og sundere alternativ til de klassiske frikadeller. For det første så skal de ikke steges i masser af olie eller smør og så får man også noget grønt ind, når man bruger peberfrugter som “skål”. Det fungerer så godt. Og når peberfrugter bliver bagt, så får de også sådan en helt anden sødme over sig, som passer vildt godt med farsen. Vi ville servere dem her med en omgang bagte kartofler, en salat og måske en hjemmelavet creme fraiche dressing. Ellers er de også lækre til en omgang pastasalat med pesto eller lignende. Mulighederne er mange, men er du også kørt træt i de klassiske frikadeller, så var det måske noget at prøve dem her. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter med peberfrugt her Fyldt peberfrugt med svinekød Det er en fyldt peberfrugt med svinekød. Vi har aldrig set dem sådan her før. Når man får fyldt peberfrugt, så er det ofte med oksekød eller med ris i. Vi havde lavet nogle farseret squash, som blev et kæmpe hit og det er derfra vi har inspirationen. Hvis man kunne lave det med squash, så burde man også kunne lave det med peberfrugt. Og det lykkedes i den grad. Det blev så godt og er uden tvivl en ny ret, som kommer på madplanen igen og igen. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.