Fastelavnsboller med Nutella og jordbær

Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på de lækreste fastelavnsboller med Nutella og jordbær. Lav luksus fastelavnsboller ud af bake-off fastelavnsboller.

Ingrediensliste

  • 4 stk. bake-off fastelavnsboller
  • 2 dl. piskefløde
  • 60 g. nutella
  • 4 stk. jordbær
  • 10 g. flormelis

Fremgangsmåde

  1. Bag fastelavnsbollerne efter pakkens anvisning og lad dem afkøle.
  2. Pisk fløde med nutella til en cremet chokoladecreme.  Kom cremen i en sprøjtepose med tyl.
  3. Skær jordbær i skiver.
  4. Skær nu fastelavnsbollerne op og kom chokoladecreme i. Læg jordbær på og læg overbolle på.
  5. Drys med flormelis.
Bedøm denne ret

Opskrift på fastelavnsboller med Nutella og jordbær

Lav nemt og hurtigt de lækreste fastelavnsboller med nutella og jordbær. Det er så nemt at lave sine egne luksus-fastelavnsboller ud af købte bake-off boller. Her har vi skåret dem over og fyldt dem med Nutellacreme og friske jordbær. Den søde creme og de friske bær giver et godt modspil til hinanden, så bollerne heller ikke bliver for søde. Hvis du lige står og mangler en idé til fastelavn, så kan vi kun anbefale at lave dem her! De vil uden tvivl være et hit blandt både store og små.

Fastelavn er lige om hjørnet og vi elsker, at folk er så kreative med forskellige variationer. Man kan nemlig lave dem i så mange forskellige smagsvarianter. Dem med wienerdej er altid lækre og helt klart en kæmpe favorit hos os. Når man så laver en lækker creme eller fløde dertil, så bliver det kun endnu bedre.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på fastelavnsboller her

Fastelavnsboller med Nutella og jordbær

Luksus fastelavnsboller opskrift

Det er som sagt en nem opskrift på luksus fastelavnsboller, som ikke sprænger budgettet. Samtidig med at der i år er kommet virkelig mange forskellige bud på fastelavnsboller, så er priserne på dem også stukket helt af. Så hvis du gerne vil have en mere budgetvenlig bolle, som samtidig er ret så luksus, så kan vi kun anbefale at lave dem selv. Det her er en nem måde at gøre det på.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar