Fennikel på grill Fennikel på grill Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 5 minutterTilberedningstid 15 minutterSamlet tid 20 minutter Del Pin Print BeskrivelseNem opskrift på fennikel på grill. Grillet fennikel er lækkert og simpelt tilbehør til sommermaden eller grillmaden.Ingrediensliste 2 stk. fennikel 2 spsk. smør salt/peberLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd grillen og opvarm til ca. 200 grader.Skyl fennikel og skær bunden af.Halver fenikkel og kom i foliebakke.Kom et par klatter smør ved og krydr med salt og peber.Kom nu fennikel på grillen ved inddirekte varme. Vend dem undervejs i den smeltede smør og giv dem ca. 10-15 minutter.Lås skærmOpskrift på fennikel på grillFennikel på grill vendt i smør, salt og peber. Mere kræver det ikke at lave lækkert og velsmagende tilbehør. Det er utroligt hvor lidt det kræver at lave noget lækkert tilbehør, når man bruger grillen. Grillet fennikel smager så skønt og bliver blot vendt med smør, salt og peber. Alligevel smager det helt fantastisk og er det perfekte tilbehør til en rød bøf eller et rødt stykke kød, som måske også er tilberedt på grillen. Det er nok ikke fennikel de fleste tænker på, når de tænker tilbehør til grillmaden. Men vi kan kun anbefale at prøve det! Fennikel har en dejlig smag af anis, som minder om lakrids. Når den bliver grillet og vendt i smør, så bliver den kun endnu bedre.Det er ikke ofte vi bruger fennikel i vores madlavning. Men vi er begyndt at købe sådan en blandet grøntsagskasse, hvor der er lidt af hvert i. Her er der nogle gange fennikel i, så vi har været tvunget til at bruge det mere i vores madlavning, hvilket jo også er fedt. Efter grillen er fundet frem, så er det faktisk ofte blevet til fennikel på grill, da det bare smager så godt.LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grillede grøntsager her Grillet fennikelGrillet fennikel er nemt og hurtigt at lave. Vi laver det i en foliebakke ved indirekte varme, da vi så ikke forkoger den inden. Til sidst kan man lige give den en tur ved direkte varme, så den de fine grillmærker og lidt ekstra grillsmag. Man kan også krydre med lidt parmesan, lidt ristede hasselnødder eller frisk citron. Det gør sig også rigtig godt til grillet fennikel.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.