Fiskefingre Fiskefingre Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på sprøde fiskefingre, som er paneret i rasp og æg. De små fiskefingre er geniale til både aftensmad og frokost. Ingrediensliste 400 g. torsk 2 stk. æg 4 spsk. hvedemel 50 g. pankorasp 2 tsk. tørret basilikum salt/peber 50 g. smør Fremgangsmåde Start med at skære torsken ud i enten små bidder eller stave. Find 3 skåle frem. Slå æg ud i den ene og pisk det sammen. Kom hvedemel i den anden og kom rasp, tørret basilikum samt salt/peber i den tredje. Vend herefter torskestykkerne i hvedemel, herefter i æggeblandingen og til sidst i raspblandingen. Fortsæt sådan med alle stykkerne. Varm en pande op. Kom smør på panden og lad det smelte. Kom alle fiskefingrene på panden. Lad dem stege i ca. 2-4 minutter på hver side. Vend dem, når de er gyldne. Steg dem på den anden side. Tag dem fra på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle). Server imens de er lune. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fiskefingre Sprøde fiskefingre lavet af paneret torsk, som er perfekte til de små børn og babyer (+6 mdr.). Det er egentlig bare torskefilet, som er skåret ud i aflange små stykker og så er det paneret i hvedemel, æg og en blanding af rasp. Det giver de sprødeste, hjemmelavede fiskefingre, som uden tvivl vil falde i god jord hos de små. Torsk er en god fisk, da den er meget mild i smagen og har en god konsistens. Den smelter nærmest på tungen i de her små fiskenuggets. Det gør derfor opskriften oplagt til mindre børn eller babyer, som lige er startet op med mad eller stadig er ved at lære det. De kan nemlig nemt spise det møre fiskekød. LÆS OGSÅ: Se flere ideer på aftensmad til baby og små børn Fiskenuggets Uanset om du kalder dem for fiskefingre eller fiskenuggets, så er vi sikre på, at det vil blive en favorit. Man kan selv vælge om man skærer dem ud i små bidder eller vælger at lave dem mere aflange i det. Det afhænger lidt af formen på torskefileten hvad vi plejer at gøre. Vi er desuden så heldige, at der hver uge er en fiskebil i byen, hvor vi kan købe frisk fisk. Vi elsker frisk fisk og synes der er en kæmpe forskel ift. det man nogle gange kan finde i supermarkederne. Så vil vi gerne betale lidt ekstra, når nu det er sjældent vi får fisk. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.