Forloren hare i airfryer

Forloren hare i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en saftig omgang forloren hare i airfryer. Lav et saftigt farsbrød med bacon i din airfryer til aftensmad.

Ingrediensliste

 • 1 stk. løg
 • 2 fed hvidløg
 • 500 g. hakket svinekød
 • 1 stk. æg
 • 1 dl. mælk
 • 1 dl. havregryn
 • 0,5 bundt frisk persille
 • salt/peber
 • 125 g. bacon i skiver

Fremgangsmåde

 1.  Hak løg og persille fint. Pres hvidløg i en hvidløgspresser eller hak det meget fint.
 2. Herefter røres alle ingredienserne (undtagen bacon) sammen til en ensartet, fast fars.
 3. I airfryeren former du et farsbrød ud af farsen i kurven. Herefter lægger du baconskiver over og stopper enderne under.
 4. Hvis du vil lave sauce også, så kommes der lidt vand i bunden (så der bliver dannet en stegesky).
 5. Bages ved 185 grader i 30 minutter. Tag farsbrødet op og lad det hvile 5-10 minutter.
 6. Skær derefter i skiver og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på forloren hare i airfryer

Her får du en virkelig god opskrift på forloren hare i airfryer, som giver et saftigt og virkelig lækkert resultat. Det er så nemt at lave et farsbrød i din airfryer. Man kommer det bare direkte ned i airfryerkurven og så skal det bare passe sig selv. Imens det bager, så kan man koge kartofler, lave en hurtig salat og gøre klar til en eventuel skysauce (som man laver færdig med saften fra farsbrødet). Laver man en mindre portion af et farsbrød, så kan man også bage nogle små kartofler ved siden af farsbrødet. Så bliver det ekstra nemt.

At lave forloren hare i airfryer er mega nemt og du får et saftigt farsbrød samtidig med, at baconen bliver dejlig sprød. I vores udgave af forloren hare bruger vi havregryn i stedet for almindelig mel og så tilsætter vi også lidt frisk persille til selve farsen. Det giver sådan en god og frisk smag.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

farsbrød i airfryer farsbrød i airfryer

Farsbrød med bacon i airfryer

Forloren hare er jo egentlig blot et andet navn for et farsbrød med bacon, her lavet i airfryer. Når man laver det i airfryer fremfor i almindelig ovn, så kan det gøres hurtigere og vi oplever også, at selve farsbrødet bliver mere saftigt. Desuden er det nemmere at få baconen sprød i airfryer fremfor i ovn (i hvert fald hvis man stadig gerne vil have et saftigt farsbrød). Så det er total win-win at lave det sådan her, hvis du spørger os. Vi er jo så glade for vores airfryer og bruger den til nærmest alt.

Forloren hare i airfryer Forloren hare i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar